BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.434,42

Güne huzursuz başlayabiliriz.

Fiziksel aktivitelerde acele etmemeli, kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalıyız.

Bugün 10 Ekim Çarşamba... Merkür günündeyiz...

Ay sabah 07:10’da Akrep  burcuna geçecek. Sabah erken saatlerde Ay, Boğa burcundaki Uranüs ile karşıt açıda olacak. Güne huzursuz başlayabiliriz. Fiziksel aktivitelerde acele etmemeli, kaza ve sakarlıklara karşı temkinli olmalıyız. Düşüncesizce yapılacak hareketler zaman zaman bizi zorlayabilir. Sabah saatlerinde ilişkilerde ani bir gerginlik yaşamamız mümkün.

Merkür günün ik saatlerinde Akrep burcuna geçecek. Merkür Akrep burcunda gizli ve bilinmeyen kavramlara merakımızı arttırırken, ayrıntılı hesaplar, derin incelemelerde başarılı olabiliriz.

Merkür 1 Kasım’a kadar Akrep burcunda ilerlerken finansal konularda daha sezgisel ve hesaplı davranabilir, ilişkilerde cinsellik ile ilgili takıntılı düşünceler, kıskançlık, kuşku ve saplantılarla karşılaşabiliriz.

Ay öğle saatlerinde Oğlak burcundaki Satürn ile uyumlu görünümde olacak. Bu saatlerde günlük işlere daha iyi konsantre olabilir, sorumluluklarımıza odaklanabiliriz.

Akrep burcundaki Ay gece saatlerinde Venüs ile birleşecek, Kova burcundaki Mars ile de dik açı yapacak. Bu saatlerde daha tutkulu ve hırslı davranabiliriz. Karşı cinsle ilişkiler ve cinsellikte arzular ve dürtüsel tavırlar artabilir.