BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MAGAZİN

Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı! Çok konuşulacak mesaj

İlişkilerinin kötü gittiği yönündeki haberlerle sık sık gündeme gelen Burak Törer-Gülben Ergen çiftinden kötü haber geldi. İkilinin ilişkilerinin bittiğini Törer, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyurdu.

Bir ayrılıp bir barıştıkları konuşulan Gülben Ergen ve Burak Törer çiftinden üzücü haber haber geldi. Geçtiğimiz aylarda yaşadıkları aşkla gündeme gelen çiftin ilişkilerini noktaladıkları öğrenildi. Burak Törer, eski sevgilisi Gülben Ergen'e gönderdiği Whatsapp mesajını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Öte yandan Törer, Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali'ye de mesaj atarak ayrılıkla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabında paylaştığı mesajında Ergen'e teşekkür eden Törer, "Ben ve ailem seni hep sevgiyle anacağız. Aşkla değil, dostlukla devam edecek yolumuzda, düşmanlarımızın yüzünü güldürmeyecek kadar sağlam temeller attık. Aileme ve bana olan saygın için, her güzel gün için sana teşekkür ederim ve tanık olduğum muhteşem anneliğin için seni tebrik ederim." ifadelerini kullandı. Gülben Ergen de, "Ben de sana teşekkür ederim" diyerek sosyal medyadan yanıt verdi.

"HAK ETMEDİĞİM KADAR SEVDİ": Öte yandan Burak Törer, Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali'ye de bir mesaj atarak ihanet iddialarını yalanladı. Törer mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Bir sarılarak ve ağlayarak ayrıldık. Benim sevdiğim kadını WhatSapp mesajından haber vererek ayrılmam söz konusu olamaz Bircan. O beni belki de hak etmediğim kadar sevdi ve sadık kaldı. Bu da son mesajım teşekkür ederim."

Törer ardından 'Ayrılık sebebimiz de magazinin yerinde bırakmadığı dengelermiz ve beniim bazı hatalarım.' dedi ve Gülben Ergen'i hiç aldatmadığını da sözlerine ekledi.

Sitene Ekle