BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.430,64

Gökyüzünde Öncü Gezegenler Kare Görünümde...Temkinli Olalım...

Bugün Terazi burcundaki Mars Uranüs ile karşıt, Plüton ile kare açı yapacak. Gökyüzündeki öncü gruplardaki büyük kare açı kalıbı etkinleşiyor ve gergin enerjiler yoğunlaşıyor.

Bugün 23 Nisan Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Kova burcunda ilerleyen Ay güne özgür, sosyal ve yaratıcı enerjiler veriyor. Sosyal ve toplumsal konularla ilgilenebilir, organizasyonlara katılabiliriz.

Bugün Terazi burcundaki Mars Uranüs ile karşıt, Plüton ile kare açı yapacak. Gökyüzündeki öncü gruplardaki büyük kare açı kalıbı etkinleşiyor ve gergin enerjiler yoğunlaşıyor.

Büyük değişim ve dönüşümler için baskı artabilir ve enerjiyi kontrol etmemiz zorlaşabilir. İlişkilerde ve toplumsal kavramlarda biriken stres çatışmalara neden olabilir. Adalet ve özgürlüklerimiz için daha cesur olabilir, mücadele edebiliriz.

Gökyüzündeki kontrolü zor enerjiler ilişkilerde çatışma ve kazalara zemin hazırlayabilir. Riskli ortamlardan uzak durmalı, ani tepkilerden kaçınarak, sağduyulu davranmalıyız.

Kova burcundaki Ay akşam 19:12’de Satürn ile kare açı yapacak ve ardından boşluğa girecek…

Bugün Merkür Koç burcundan ayrılarak Boğa burcuna geçiş yapacak. Bugünden itibaren zihinsel yapımızda ve iletişimlerimizde daha sabırlı olabilir, somut ve pratik değerleri öne çıkabiliriz.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen  sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Sosyal yönünüzün güçlü olduğu kalabalıklar arasında bir gün geçirebilirsiniz. İş dünyasından kişilerle sosyal yaşamınızda karşılaşırsanız, iletişimlere dikkat etmelisiniz. İşbirliklerinde çıkabilecek ani krizlere karşı temkinli olmalısınız.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

İş hayatınızdaki gelişmelere odaklanabilirsiniz. Değerlendirme yaparken, karşılaşmayı beklediğiniz şartlarda yapacağınız hamleleri sezgilerle belirlemeye başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde meydana gelecek ani bir gelişme kısa vadeli planlarınızı değiştirebilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün algılarınızı açıp çevreyi birçok farklı yönden incelemeyi, bakış açınızı genişletmeyi isteyebilirsiniz. İş çevrenizde sürpriz oluşumlar projelerinizi tekrar gözden geçirmenize neden olabilir. Maddi durumunuzu etkileyecek hızlı gelişmeler gündeme gelebilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün, paylaşıma çok daha büyük önem verebilirsiniz. Ortak kullanılan her şey, gününüzün ana konularını teşkil edebilir. Başka insanlarla fikir alışverişleri de ön plana çıkacaktır. Yakın çevreniz, aileniz ve üstlerinizle olan ilişkilerde duygularınızı kontrol etmeli değişimlere uyum göstermelisiniz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün, çeşitli ortamlarda yeni iş ilişkileri kurma fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizi geliştirmeniz de mümkündür. Güveninizi hak eden kişilerle ciddi görüşmeler yapabilirsiniz.
 

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Özel yaşamınızdaki kişilerin bazı talepleri ile karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bunları yerine getirmek için kendinizi fazla zorlamayın. Maddi konularda geleceğinizi etkileyecek yeni girişimler ve yatırımlar söz konusu olabilir. Riskleri yeterince gözden geçirdiğinize emin olun.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Ufkunuzu genişletme isteği veya ihtiyacı duyacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek ve iş çevrenizdeki olaylar ile kavramları açık fikirlilikle değerlendirmek, günün konuları olabilir. Kariyer yaşamınızda karşılaşacağınız yeni teklifler karşısında daha cesur davranabilirsiniz.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Bugün yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Kendi başınıza kalmak sizi dinlendirebilir. Ancak; sosyal hayata dahil olmasanız bile, aile içi iletişimler bir şekilde gündeme gelecektir.

 (23 Kasım-21Aralık) 

İş ilişkilerinin ve önemli bağlantıların ön plana çıkacağı bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Bir süredir beklettiğiniz planları gerçekleştirmek için destek aramak adına zemin yoklamaya bugünden başlayabilirsiniz.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün, duygularınızı bir kenara bırakmanız gerekebilir. Tarafsız bir bakış açısı ve yoğun dikkat gerektiren konularla uğraşmanız gerekebileceği için, duygularınız, iyimserliğiniz ve dürtüleriniz ikinci plana alınmalıdır.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Özgüveninizin artacağı ve bunun da hayatınıza olumlu şekilde yansıyacağı bir döneme giriyorsunuz. Bir başarı yakalamanız ve ileriki günlerde bunun sayesinde öne çıkmanız mümkündür.
 

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Önsezilerinizin güçlü olacakları bir gün geçirmeniz mümkündür. Beş duyunuzun algılamanıza yardım edemeyeceği birçok şeyi, sezgileriniz ile fark edebilirsiniz. İnsanların sırlarını bile sezebilirsiniz.

Sevgilerimle Astrolog 

Demet BALTACI