BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Göktaşı filminin galasını karıştırmıştı! Meğer Erol Taşçı bunu adet edinmiş

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Göktaşı filmi galadaki olayla haber olmuştu. Galayı karıştıran Erol Taşçı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. İşte galayı düzenleyen şirketin aktardıkları.

Abone ol

Başrolünde Şafak Sezer’in rol aldığı Göktaşı filminin galası, geçtiğimiz hafta bir AVM'de gerçekleşmişti. Eğlenceli bir şekilde başlayan galada bir anda tansiyon yükselten ise Erol Taşçı olmuştu. Kardeşim Benim 2 galasında da tartaklanan figüran oyuncu Erol Taşçı, içeri zorla girmeye çalışınca gerilim yadatmıştı.

Sonrasında Şafak Sezer'in insiyatifi ile salona alınan Erol Taşçı film izlenirken de rahat durmamış. Olayın perde arkasına ilişkin düzenleyen şirketten açıklama geldi. Meğer Erol Taşçı, film galalarına davetiyesiz girmek için bunu adet edinmiş.

İşte olayın perde arkasına ilişkin o açıklama:

GÖKTAŞI filminin galasında bahse konu olan kişi Erol Taşçı filmin galasına davet edilmemiştir. Söz konusu kişinin, gala gününden evvel önce yapım şirketinin adresine gidip davetiye istediği, yapımcının olumsuz yanıt vermesiyle, sırasıyla bir çok film oyuncusunu telefonla arayarak galaya katılmak istediğini söylediğini öğrendik. LCV hattı ile yaptığı görüşmede listede isminin yer almadığı iletilmiş olmasına rağmen neden gelmiştir?

- Galanın Kokteyl saatinde kişi, misafir karşılama alanından giriş yapmak istemiş ve listede ismi olmadığı için yardımcı olunamayacağı iletilmiştir.
Hemen sonrasında ise karşılama alanının girişinde yaklaşık 40 dakika bekleyerek, sırayla giriş yapan film oyuncularını sözlü olarak girişine yardımcı olmaları konusunda ısrarcı olmuştur.

-Daha sonra film salonlarda başlarken, filmin başrol oyuncusu Şafak beye seslenerek girmek istediğini söylemiş ve Şafak bey kişinin alınması konusunda bilgi vermiştir ve kendisi de film başlangıcında girmiştir.
Fakat kendisi üst kata çıktığında, salonlar başlamış olduğu esnada, içeride insanlar film izlerken, yüksek sesle bağırarak (Şafak Sezer kendisi aldı gördünüz işte) diye bağırmıştır. Yapım şirketinin Güvenlik personeli "sakin olun, lütfen niye bğırıyorsunuz diye uyarıda bulunmuştur bir tartaklama söz konusu olmamıştır."

Erol Taşçı tartaklandığını iddia ettiği galadan sonra oyuncularla bu pozları vermiş.