BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.488,35
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gökçek ve Topbaş ile ilgili şok kehanet

Yerel seçimler yaklaşırken kimlerin adaya olacağı merak konusu. CHP'li Muharrem İnce, kulislerde konuşulan iddiayı anlattı.

Abone ol

Yerel seçimlerde Melih Gökçek ve Kadir Topbaş koltuklarından mı olacak. CHP'li İnce'nin kehaneti bu yönde. İddiasına göre her iki isim de yeniden aday gösterilmeyecek.

Peki Mustafa Sarıgül İstanbul'a aday gösterilecek mi? İşte bu konuda İnce renk vermedi. 


Habertürk'te ekrana gelen 'Açık ve Net' programına konuk olan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce yerel seçimlere dair ilginç iddialarda bulundu. İşte o açıklamalar:

"TOPBAŞ VE GÖKÇEK ADAY OLMAYACAK"

"Benim görevim partinin belediye başkan adaylarını bulup çıkarıp onları tanıtmak değil. Herhangi bir şahsın adaylığını tartışmam çok yanlış olur. Bence ne Kadir Topbaş ne de Melih Gökçek aday olmayacak. Kulislerde bu iki ismin de değiştirileceği yönünde konuşmalar kulağımıza geliyor.

"CHP İSTANBUL'DA SÜRPRİZ YAPACAK"

1994'de Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kazanması sürpriz sayılmıştı. İstanbul'da herkes Bedrettin Dalan'ın alacağını söylüyordu ama 1989'da Nurettin Sözen geldi aldı. Parti doğru tercihler yaparsa 1989 zaferini yeniden yaşarız diyorum.

SARIGÜL CHP ADAYI OLACAK MI?

Benim tartışmam gereken konu bir milletvekili olarak gündeme ilişkin tartışmaları takip etmek. Herhangi bir kişinin belediye başkan adaylığını telaffuz etmem, olur ya da olmaz demem benim görevimle bağdaşmaz."