BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  GÜNCEL

Genç kadını sürükleyerek taksiden atmıştı! Flaş gelişme

ÜMRANİYE'de taksi şoförünün ayaklarından tuttuğu bir kadını araçtan dışarı attığı görüntü tartışma yaratmıştı. Taksici tarafından taksiden sürüklenerek atılan Canan Ay, darp raporu alarak şikâyetçi oldu. Taksici Ş.G, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri tarafından gözaltına alındı. Bazı suçlardan sabıkası olduğu belirtilen Ş.G. adliye sevk edildi.

Abone ol

ÜMRANİYE’de küçük kız kardeşi ile ekmek almak için evden çıkan dış ticaret uzmanı Canan Ay’ı aralarında çıkan tartışma sırasında önce kafa atıp darp eden, ardından da genç kadın polis çağırıp, kaçmasın diye mücadele ederken bacaklarından tutarak araçtan yola fırlatan taksici hakkında yeni gelişme var.

Taksi şoförünün ayaklarından tuttuğu bir kadını araçtan dışarı attığı görüntü tartışma yaratmıştı. Taksici tarafından taksiden sürüklenerek atılan Canan Ay, darp raporu alarak şikâyetçi oldu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Taksici Ş.G, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri tarafından gözaltına alındı. Bazı suçlardan sabıkası olduğu belirtilen Ş.G. adliye sevk edildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?
Olay, dün Ümraniye İstiklal Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki genç kadınla taksi şoförü arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bunun üzerine şoför aracını durdurarak kadınla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlen taksi şoförü, kadını bacağından tutarak dışarıya attı. Neye uğradığını şaşıran kadın yere düşüp vücudunu çarptıktan sonra ayağa kalktı. O esnada şoför ise aracına binerek kaçmaya çalıştı. Yerden kalkan kadınla birlikte çevredeki bir vatandaş kaçan şoförün aracına yumruk ve tekme attı. O dehşet anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.