BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'ya Hatice'nin eşi geldi kaynana Hüsniye ile..

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisinin belli olacağı final bölümünün sürprizi Hatice Karabulut'un kocası oldu. Kaynanası Hüsniye ile sürekli çekişen Hatice eşinin gelmesi ile mutlu oldu.

Abone ol

Gelinim Mutfakta yarışmasında şu anda en uzun süre kalan isim Hatice. Kaynanası Hüsniye Karabulut ile sürekli gerginlik yaşayan Hatice Karabulut kocasının stüdyoya gelmesi ile mutlu oluyor.

Gelinim Mutfakta yarışmasının atarlı ve dobra kaynanası Hüsniye Karabulut, yemeklerini bulamayınca gelininden sürekli eleştiri alıyordu. Hüsniye Karabulut ise beğendiği yemeklere puan verip gelininin bile olsa beğenmediklerini sert dille eleştiriyor. Hal böyle olunca gelin ile kaynana arasında sürekli gerilim yaşanıyordu. Bu noktada Hatice'nin eşinin ne diyeceği merak konusu;

Gelinim Mutfakta yarışmasının 4-8 Haziran haftasının finali bugün yapılıyor ve birinci ile kim elendi sorusu yanıt buluyor. Geçen hafta Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın birincisi Yurdanur olurken yarışmadan elenen gelin de Cennet olmuştu.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 04 Haziran ve 8 Haziran tarihleri arasındaki haftasında yarışan gelin ve kaynanalar şunlar oldu: Kaynana Hüsniye Karabulut ve gelini Hatice Karabulut, Kaynana Suna Yüceöz ve gelini Yurdanur Yüceöz, Kaynana Nurten Argün ve gelini Özlem Argün, Kaynana Hanife Kuvel ve gelini Başak Kuvel.

Gelinim Mutfakta kim elendi 8 Haziran birincisi kim olacak işte puanlar