BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70
MEDYA

Gelinim Mutfakta'da Reyhan, Fatma Hanımı çileden çıkarttı!

Gelinim Mutfakta 117. Bölümde Reyhan hanım, gelininin tabağını bugünde buldu. Sonrasındaki tavırları ise başta Fatma hanım olmak üzere stüdyodaki diğer yarışmacıları kızdırdı. İşte o anlar...

Gelinim Mutfakta 117. Bölümde puanlama sonrasında yaşananlar Fatma Hanımı çığırından çıkarttı. Reyhan Hanım, gelininin tabağını bugünde buldu. Sonrasındaki tavırlarını ise, "rol yapmak"olarak değerlendiren yarışmacılar, öfkeli gözlerini onun üzerine çevirdiler. Durumu en büyük tepkiyi de Fatma Hanım gösterdi. Karadeniz kimliği bu anlarda ortaya çıkan Fatma Hanım "Sinirimi indiriyor, çıkarıyor! Şöyle de rahat konuşuyor ya, patlayacak nerdeyse kafam yani! Allah aşkına biraz da rahat konuşma ya!" dedi Reyhan Hanım her zamanki rahatlığıyla cevap verince ortalık daha da gerildi. 

Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım kimdir nereli? Aslen Tuncelili olan Reyhan hanım, Erzincan'da yaşıyor. Otoriter tavırlarıyla öne çıkan yarışmacı, haftanın ilk gününde sarf fettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti.

Sitene Ekle