BIST 9.055
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.292,53
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Hatice'ye bakın kaynanası İlhame Hanım kamyon şoförü

Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Hatice Cebiroğlu ve kaynanası İlhame Hanım merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Hatice kimdir, kaç yaşında? İlhame hanım nereli? İşte Gelinim Mutfakta'ya 35. hafta dahil olan yarışmacılar...

Abone ol

Her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta'ya her pazartesi yeni yarışmacılar katılıyor. Peki Gelinim Mutfakta'da 35. hafta dahil olan Hatice ve kaynanası İlhame Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir:12 Ekim Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya yeni gelen yarışmacı Hatice oldu. Aslen Gümüşhaneli olan ve yarışmaya İstanbul'dan katılan Hatice, 1 yıllık evli ve 7 aylık hamile olduğunu söyledi. 

Gelinim Mutfakta İlhame kimdir? Aslen Trabzonlu olan Hatice'nin kaynanası İlhame Hanım ise yarışmaya İstanbul Kartal'dan katıldı. Hatice Hanım kamyon şoförlüğü yapıyor.

Gelinim Mutfakta 34. Haftanın Sonuçları: Haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre 66 puanla Cansu haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 51 puan toplayan Özüm ise yarışmaya veda eden isim oldu.