BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi 9 Kasım altın bilezikleri kim kazandı

Gelinim Mutfakta'da 34. haftanın final günü tamamlandı. Bugün yani 9 Kasım Cuma günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde kim elendi, 5 altın bileziği hangi yarışmacı kazandı ve günün ve haftanın birincisi kim oldu sorularının yanıtı belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 34. haftanın final gününe dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 34. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en iyi yemekleri yapmaya çalışıp kaynanaların beğenisine sundular. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel Pastane Kurabiyesini yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

Gelinim Mutfakta gün birincisi 8 Kasım çeyrek altını kim kazandı

9 Kasım Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Özüm 5 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 15 puan toplayan Cansu ise günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Betül 12, Ezgi ise 9 puan toplayabildi.

Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Cansu: 68
  2. Ezgi: 64
  3. Betül: 60
  4. Özüm: 51
    Bu sonuçlara göre 66 puanla Cansu haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 51 puan toplayan Özüm ise yarışmaya veda eden isim oldu.

Gelinim Mutfaka Özüm Sakarya kimdir kaynanası Ayten hanım nereli

Gelinim Mutfakta yarışmacısı 2. Sayfa programına katılınca ortalık karıştı