BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta finali 26 Ekim Cuma kim kazandı altın bileziklerin sahibi

Gelinim Mutfakta'da 32. haftanın final günü tamamlandı. Bugün yani 26 Ekim Cuma günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde kim elendi, 5 altın bileziği hangi yarışmacı kazandı ve günün ve haftanın birincisi kim oldu sorularının yanıtı belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 32. haftanın final gününe dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 32. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en iyi yemekleri yapmaya çalışıp kaynanaların beğenisine sundular. Haftanın finaline Özüm 51 puanla birinci girerken, Başak 50, Betül 48, Ezgi ise 43 puan toplayabildi.

Haftanın son gününde ise gelinler en güzel Kakaolu Lor Tatlısını yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

26 Ekim Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Betül ve Başak 10 puanla günün en düşük puanını alan gelinler olurken, 17 puan toplayan Özüm ise günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Ezgi ise 12 puan toplayabildi.

Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Özüm: 66
  2. Ezgi: 59
  3. Betül: 58
  4. Başak: 56

Bu sonuçlara göre 66 puanla Özüm haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 56 puan toplayan Başak ise yarışmaya veda eden isim oldu.

Gelinim Mutfakta 25 Ekim Perşembe gün birincisi bakın çeyrek altını kim kazandı

 Gelinim Mutfakta Betül Kimdir? 22 Ekim Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya yeni gelen yarışmacı Betül oldu. Aslen Iğdırlı olan Betül kendisini tanıtırken, "10 yıllık evliyim, bir kız bir oğlan evladım var ve hamileyim." ifadesini kullandı.

Gelinim Mutfakta Gül Hanım kimdir? Betül’ün kaynanası Gül hanım ise Sivaslı olduğunu belirtti.

Gelinim Mutfakta Betül Polat kimdir kaynanası Gül hanım nereli