BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.426,59
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu 12 Aralık çeyrek altının sahibi

Gelinim Mutfakta'da 12 Aralık Çarşamba günü yayınlanan 39. haftanın üçüncü günü tamamlandı. Saat 12:15'te izleyiciyle buluşan bölümde, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı sorularının yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 39. haftanın üçüncü gününe dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 39. haftanın üçüncü günü tamamlandı. 12 Aralık Çarşamba günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim mutfakta 12 Aralık Gün Birincisi: Haftanın üçüncü gününde Cansu ve Emel 14 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Elif 13, Rümeysa ise 11 puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Elif: 39
  2. Cansu: 37
  3. Emel: 35
  4. Rümeysa: 34

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu 11 Aralık sonuçları

Gelinim Mutfakta Rümeysa kimdir? 10 Aralık Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Rümeysa Aydın dahil edildi. Aslen Trabozunlu olan Rümeysa, 1,5 yıllık evli. Şu anda İkitsat okuyan ve yarışmaya Pendik'ten katılan yarışmacının eşi ise futbolcu.

Gelinim Mutfakta Nezahat kimdir? Rümeysa'nın kaynanası Nezahat  Hanım ise aslen Gümüşhaneli ve yarışmaya Kocaeli'den katılıyor. 

Gelinim Mutfakta 38. Hafta Sonuçları: 7 Aralık Cuma günü ekrana gelen 38. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre  65 puanla Cansu haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 45 puan toplayan Hatice ise yarışmaya veda eden isim oldu.