BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,58
ALTIN 2.492,38
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta 21 Kasım çeyrek altını kim kazandı işte günün birincisi

Gelinim Mutfakta'da 21 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 36. haftanın üçüncü günü tamamlandı. Saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı sorularının yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 36. haftanın üçüncü gününde öne çıkanlar...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 36. haftanın üçüncü günü tamamlandı. 21 Kasım Çarşamba günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Nohutlu Etli Patlıcanları  kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim Mutfakta 21 Kasım Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın üçüncü gününde Elif ve Ezgi 14 puanla günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Cansu 13, Hatice ise 6 puan toplayabildi.

Yarışmacıların toplam puanları şu şekilde; 

  1. Ezgi: 39
  2. Elif: 35
  3. Hatice: 31
  4. Cansu: 27

Gelinim Mutfakta birincisi kim 20 Kasım çeyrek altının sahibi

Gelinim Mutfakta Elif kimdir? 19 Kasım Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Elif dahil edildi. Aslen Ağrılı olan ve yarışmaya İstanbul Pendik'ten katılan Elif, 2 yıllık evli.

Gelinim Mutfakta Ziyafet kimdir? Elif Yeni'nin kaynanası Ziyafet Hanım da aslen Ağrılı ve yarışmaya İstanbul'dan katıldı. 

Gelinim Mutfakta 35. Haftanın Sonuçları: Haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre 70 puanla Ezgi haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 48 puan toplayan Betül ise yarışmaya veda eden isim oldu.