BIST 9.803
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.430,60
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta 14 Eylül kim elendi 5 altın bileziğin sahibi kim

Gelinim Mutfakta'da 26. haftanın final günü tamamlandı Saat 12:15'te ekrana gelen bölümde kim elendi, 5 altın bileziği hangi yarışmacı kazandı ve günün ve haftanın birincisi kim oldu sorularının yanıtı belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 26. haftanın final gününe dair merak edilenler...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 26. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en iyi yemeği yapıp kaynanaların beğenisine sundular. Haftanın finaline Ezgi 61 puanla girerken Esra 40, Burcu 38, Gonca ise ise 34 puan toplayabildi.

Haftanın son gününde ise gelinler en güzel 'yufkalı kadayıf tatlısını' yapmak için ter döktüler. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

14 Eylül Günün Kazananı Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Ezgi 7 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 16 puan toplayan Gonca ise günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Burcu 12,  Esra ise 10 puan toplayabildi. 

Haftanın Kazananı ve Eleneni: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar şöyle;

  1. Ezgi: 68
  2. Gonca: 50
  3. Burcu: 50
  4. Esra: 50 

Gelinim Mutfakta Gonca kimdir kayınvalidesi nişanlısının üvey annesi

'Gonca Ve Bilge Hanım Yarışmadan Çekildi': Bu sonuçlara göre 68 puanla Ezgi haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna taktı. Fakat diğer 3 yarışmacının 50 puanla haftayı tamamlaması, kimin eleneceği sorusunu akıllara getirdi. Fatih Ürek bu hafta formatta küçük bir değişiklik yapılıp elenen yarışmacının kurayla belirleneceğini söyledi. Tam bu sırada Gonca ve kayınvalidesi Bilge hanım, kendi istekleriyle yarışmadan çekilme kararı aldılar. Bilge hanım ayrılma sebeblerini, 'Biz Rehan hanım ve küçük Reyhan'la daha fazla bir arada kalmak istemiyoruz' diyerek açıkladı.

Geçtiğimiz Hafta Kim Elenmişti? Gelinim Mutfakta'nın 25. haftasında 60 puanla Ezgi haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken, 48 puan toplayabilen Ayşenur ise yarışmaya veda eden isim olmuştu.