BIST 9.069
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  SAĞLIK

Gelin makyajı nasıl olmalıdır?

Her gelin düğününün yıldızı olmak ister. İyi bir gelin makyajının nasıl olacağını elmaelma.com'un bu haberinde bulacaksınız.

Abone ol

Soğuk havaların yerini sıcak havalara bırakmasıyla beraber heyecanın en büyüğünü düğün tarihini bu mevsimde tercih edenlerin oluyor! Hayatınızın en özel gecesinde bütün gözlerin üzerinizde olmasını istemez misiniz? Bizde öyle tahmin etmiştik. Ancak hayatınızın en özel gecesinde makyajınızı yaptırırken veya yaparken dikkat etmeniz gereken bazı özellikler bulunmaktadır! Tüm dikkat etmeniz gereken noktalar elmaelma.com'da. 

DÜĞÜN GECENİZDE İSTEDİĞİNİZ TARZ MAKYAJINIZIN ÖNCESİNDE PROVASINI YAPIN!

Eğer ki makyaj hakkında çok fazla bir fikriniz yoksa ve o gece dolu dolu bir makyaj yaptırmak veya yapmak istiyorsanız mutlaka öncesinde makyaj provası yapmanız gerekiyor. Bunun nedeni ise ten renginizin alt tonunu bilmiyorsanız veya o güne özel tercih edeceğiniz far renkleri sizin ten renginize uymayabilir veya yeteri kadar kalıcı olmayabilir. Bu tarz makyaj kazalarının önüne geçebilmek için öncesinde mutlaka gelinlik provası gibi o gece yapmak istediğiniz makyajın provasını yapmanı gerekmektedir. Tenize uygun fondöteni ruj rengini ve tercih edeceğiniz farı bu şekilde daha sağlıklı olarak belirleyebilirsiniz. Böylelikle düğün gecenizde son dakika kendinize gol atmamış olacaksınız. 

FOTOĞRAF ÇEKİMİNİ UNUTMADAN...

Özellikle son zamanlarda oldukça rövanşta olan fonfötenlerden biri de HD föndötenlerdir. O gece yakın arkadaşlarınız ve akrabalarınızla anı olarak kalacak fotoğraflarda suratınızın kireç gibi çıkmasını istemeyiz bu noktada cildinizde kusursuz bir görünüm elde etmek kadar bu durumu sonsuza kadar anı olarak kalacak fotoğraf kameraların patlayan flaşlarını ve çıkan sonucu da düşünmeniz gerekmektedir. 

MAKYAJ SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Makyaj seçimi yaparken öncelikli olarak gelinliğinizin modelini, saç şeklinizi, düğününüzün konseptini göz önünde bulundurarak bir model seçmeniz gerekmektedir. Aksi taktirde düğün konseptinizi kır düğünü olarak örneklendirirsek ağır makyaj ve kocaman bir topuzun çok fazla rüküş kaçabilmektedir.

Kaynak: elmaelma.com