BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29

Gelecek ve Güvenlik

Günümüz dünyasında suç oranları en refah uluslarda bile gün geçtikçe artmaktadır. Son yıllarda yapılmış en iyi Bilim-Kurgulardan biri Azınlık Raporu’da bizi suç oranlarının daha çok görüldüğü 2050’lere götürüp, terör ve...

Günümüz dünyasında suç oranları en refah uluslarda bile gün geçtikçe artmaktadır. Son yıllarda yapılmış en iyi Bilim-Kurgulardan biri Azınlık Raporu’da bizi suç oranlarının daha çok görüldüğü 2050’lere götürüp, terör ve cinayetleri önlemek için geliştirilmiş bir sistemden bahsetmektedir.

Terör suçları tam manasıyla durdurulmakta, gelecek görülüp ve cürüm daha işlenmeden cezasız kalmamaktadır. İçişleri Bakanlığına bağlı geleceği görebilen yetenekli olağanüstü insanlar ve üstün teknolojik ekipmanlar tarafından tüm ayrıntıları ile görüntülerinin bir bilgisayar ekranında düzenlendiği ve terör cinayetleri işlenmeden saatler önce suçluları yakalayan Suç-öncesi diye adlandırılan birimin, suçluları yakalayıp ceza almalarını sağlamaktır.Bu özel birim, üstün teknolojik yazılım ve ekipmanlar sayesinde hataya yer vermeyerek kurulan bu sistemin en mükemmel ön alma suç öncesi organizasyonu olduğunu kanıtlamışlardır.

Yetiştirdikleri bilim adamları ve AKADEMİSYENLER sayesinde, enformasyon bilim ve teknoloji gücünü elinde tutan çoğunluğu batılı ülkelerin oluşturduğu küresel güçler, istihbarat bakımından diğer ülkelere nazaran daha güçlü olmakla birlikte istedikleri coğrafyalarda istedikleri oyunları kurabilme yeteneklerine sahiplerdir.

İstihbarat örgütleri tarafından desteklenen ve kullanılan, taşeron terör örgütlerinin amaçları arasında, halkın nezdinde hedef ülkenin siyasi dengelerini yıpranmış duruma getirip, devletin gücünün zayıflamasına sebebiyet vermektir. Bu durumdan kaynaklanan velayet bunalımı, siyasi iktidarın iş bilmemezliğin bir delili olarak lanse edilip ülke içerisindeki sözde bazı aydın

AKADEMİSYEN'lerinde öncülüğünde, kitleleri mevcut hükümete karşı isyana yönlendirmektir.Maksadı, işleyen hükümetleri sekteye uğratmak ve kamuoyunu yıldırmaktır.Bu tür örgütlerin misyonu hedef alınan düzeni, yöntemleri olan şiddet yolu ile altüst ederek, yerine inandıkları sistem doğrultusunda yeni bir ideolojik yönetim oluşturmak olarak açıklanır.

Terörist saldırıların diğer bir amacıda, devletler düzeyinde, ekonomik ve özellikle yabancıya yönelik turizim sanayisi üzerindeki negatif etkisi olarak da bilinir.Mevzubahis saldırıların gerçekleştiği semtler ve tesir ettiği ticari işletmeler bakımından bir bunalım çeşidi olarak kabul edilmektedir.

Türkiye Cumhuriyet'inin en prestijli üniversitelerinde her türlü donanıma ve desteğe rağmen genç nesillerimize teknoloji bilim ve ilim öğretmek yerine tüm dünyanın terör listesinde yer bulan 40 yıldır 40 binlere varan asker, polis ve sivil şehitlerimize rağmen ve Türkiye Cumhuriyet'inin en hukuki refleksini halen kınayan sanki Devletimiz Suruç’a değil de baska bir ülkeye girmis de hak ihlal ediyor gibi yansıtılmasının altına imza atan bu toprakların vatandaşı olan bu devletin maaşını alan,bu devletin güvenlik güçleri sayesinde İstanbulda,Ankarada rahat gezen bazı sözde aydın AKADEMİSYEN'ler, teröre karşı olmanız sizleri kötü bir insan yapmaz.

Dünya siyasetine yön vermek ve coğrafyamızdaki liderlik iddamızın devamlılığı için ve en önemliside ülke güvenliği konusunda geleceğe yönelik plan yapabilen VATANSEVER,MİLLİ bilim insanlarının AKADEMİSYENLER'in yetişmesi elzemdir.

Bugün memleketimizin heryerinde ülkesi,insanının güvenliği ve devleti için hizmet eden ve tüm şehit edilmiş vatansever kardeşlerimizin mekanları cennet ve İstanbul'un gözbebeği tarihi yarım ada da gerçekleşen hain saldırı sonucu yaralanlara acil şifalar, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dilerim,ülkemizin başı sağolsun.