BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01

Gazelle Resort & SPA Otel

Bayram Tatilinin Keyfini Türkiye'nin En Kapsamlı SPA Otelinde Çıkarabilir, Sevdiklerinizle Dört Dörtlük Bir Tatil Yapabilirsiniz.


Merhabalar,

Önümüzdeki Ramazan Bayramında bahar serinliğinde, ormanın içerisinde karaca ve geyiklerle yada organik bahçenizde kendi sebze meyvenizi dikerek yada gölcük gölünün enfes manzarasında fotoğraf çekip gezerek, dolaşarak, keşfederken dinlenerek doğanın içerisinde Türkiye’nin en kapsamlı SPA oteli Gazelle Resort & SPA’da bayram tatilinin keyfini çıkarabilir, ailenizle sevdiklerinizle dört dörtlük bir tatil yapabilirsiniz.

                

Gazelle Resort & SPA Fotoğraf Karesinin Gerçeği Bir Otel

Ankara ve İstanbul arasında ulaşım kolaylığı, Kartalkaya, Gölcük, Sülüklü Göl, Yedigöller, Sünnet Gölü, Abant, tarihi ipek yolunun vazgeçilmez durakları. Göynük, Mudurnu, Seben ve termal turizminin gelişen projelerinin merkezi Karacasu ve Bolu’nun beyaz cenneti Akkayalar travertenleri ile çok yönlü bir turizm şehri olan Bolu’da bir bakışta her şeye hakim olabileceğiniz bir fotoğraf karesinin gerçeği bir otel.

 

               

 

Gazellece

Özlediğiniz doğal anları yaşamak için, biran gözlerinizi kapatın ve düşünün…Yüzlerce yıldır ayakta duran meşe ağaçlarının sizi selamladığı, kuş seslerinin büyüleyici bir melodiye dönüştüğü, yemyeşil dağların arasından süzülerek doğrudan ciğerlerinize dolan tertemiz hava başınızı döndürürken  ceylan ve karacaların meraklı gözlerle sizi izlediği bir dünya düşünün.

            

Eğer bütün bunların sadece hayalden ibadet olduğuna inanıyorsanız gerçeğini yaşamak için Gazelle Resort & SPA sizleri bekliyor.

                

Tamamı orman manzaralı 165 odası, 9 corner, 11 privite, 10 Roof suit, ve King suit ile gerçek konforu, açık hava sineması, yürüyüş parkurları, atv motosiklet ve dağ bisiklet İle Gölcük’e kadar  gezip minik misafirlerin doğayı keşfetmesi için özel olarak hazırlanmış çocuk tarlası, 25 kişilik salondan 500 kişilik salona kadar 10 tane farklı toplantı salonu, şehre ulaşım kolaylığı, zayıflama programları, Bolu’lu ustaların damak tadına uygun farklı yemek menüleri, Orman Restaurant, Meşe Lunch, Silva Restaurant, Pelit Bar ve havuz 4 adet bar, kır kahvesi, köy pazarı, tam donanımlı geniş çocuk klubü, oyunsalonları, Fitness club, 4 adet teniskort’u, açık ve kapalı havuzlarıLa Gazelle SPA merkeziyle gerçek bir tatil için her şey Gazelle Resort & SPA da .

                

A dan Z ye Gazelle Resort & SPA                                                              

                                                           

       *Masaj ve Bakım Bölümü

* VIP Masaj Odası

*Couple Masaj Odası

*Fitness Merkezi

*Açık ve Kapalı Havuzlar

*Türk Hamamları

*Rus Sauna

*Herbal Bath

*Kristal Sauna

*Salyangoz Duşlar

*Laconium

*Buhar Odası

*Kneipp

*Şok Havuzu

*Tuz Terapi Odası

*Saman Terapi Odası

*Kum Terapi Odası

*Gül Sauna-Bayanlara Özel

*Ice Grotto (Buz Odası)

*Macera Duşları

*Isıtılmış Su Yataklı Dinlenme Odası

*Özel Aile Banyoları (Masaj odası, sauna, hamam, jakkuzi, dinlenme bölümü)

*Termal Havuz

*Termal Jakkuzi

*Salus Bar

*SPA Lounge

               

LA Gazelle SPA Merkezi Toplam 5.000 Metre Kareden Oluşmaktadır

*Masaj bölümleri farklı özelliklere sahip 11 masaj odası, vücut bakım odası, cilt bakım odası  2 relax odası, 1 Couple masaj odası,1 VİP masaj odası ve toplam 70’e yakın masaj çeşitliliği  ve cilt bakımlarıyla göz kamaştıran bir menüye sahiptir.

*SPA Merkezinde FİTNESS, YOGA VE  PİLATES odaları  bulunmakta olup özel FITNESS VE PİLATES çalışmaları yapılmaktadır.

*RUS SAUNASI maximum120 derece sıcaklığa kadar çıkabilen, çift rezistansla çalışan özel esasların hizmete sunulduğu çok sıcak derecedeki saunadır...

              

*BİO SAUNA Yaklaşık 55 derece sıcaklığa kadar çıkabilen tamamen doğal ahşap yapının tamamen doğal ahşap yapının sağlamış olduğu esans kokusu ve çok hoş ışık sistemine sahip olan ferahlatıcı bir ortama sahiptir.

*LACONİUM 7 farklı ışık sisteminin olduğu içinde su perdesinin bulunduğu her 5 dakika da bir esanssın sağladığı yer altından ve koltuklu ısıtmaya sahip bir rahatlatma ve meditasyon odasıdır.

*BUHAR ODASI  yaklaşık 60 derece olan buhar vücuttan toksinleri atmak için kullanılan önemli bir ortamdır.içerisinde farklı ışık sistemlerinden oluşan kombinasyonun olduğu bir merkezdir.

                

*KNEİPP AYAK TERAPİSİ BANDI ,farklı özellikleri içerisinde barındıran insanların  kombinasyonu yaparak ayaklarını şoklamasıyla oluşan bir terapi özelliğidir.bu terapinin misafir üzerindeki etkilerini sıralamak gerekirse ilk olarak varis problemine iyi gelmesi vücuttaki kan dolaşımını hızlandırıp oksijen oranının artması ve banttın altında bulunan taşların ayaklara masaj yapma özelliğine sahiptir.

 

                 

*TUZ TERAPİ ODASI dünyadaki en gündemdeki terapilerden biridir.dünyada 300 tane doğal olarak tuz mağarası bulunmaktadır. 200 tanesi Alp Himalaya da bulunmaktadır. Türkiye de artık yapay olarak yapılan ancak içerinse özel Alp Himalaya tuzu bulunduran tuz terapi odaları yapılmaktadır.Bu mağaraların içerisinde 20 il 40 dakika kalınarak Teneffüs edilen hava vücut içerisinde panzehir etkisi yaratarak vücudun temizlenmesine solunum yollarını açılarak astım,buronşit,nefes darlığı çekenler için önerilen terapi odasıdır.bunun yanında alerjik rahatsızlıklar çekenler içinde önerilebilir.

 

                        

*SAMAN TERAPİ ODASI  Türkiye de yalnızca LA Gazelle SPA Merkezinde bulunmaktadır. Bu oda çok eski zamanlarda Şamanizm den günümüze gelen bir terapi özelliğidir.insanlar terlemek, vücuttan toksinlerini atabilmek için sauna yada buhar odalarını kullanmaktadırlar. Bu ortamlar çok sıcak olduğu ve insanların bu ortamdan kurtulmaları için yapılan bu terapi insanların kendi vücut ısılarında terleye bilmelerini sağlamaktadır.Samanın özelliği insanları 36.5-37 derecede terletebilmesidir.

                         

Sahildeyim…

*KUM TERAPİ ODASI Müthiş okyanus manzaralı, yerden ısıtmalı, sıcak kumlardan oluşan güneş ışınlarına eşdeğerde özelliğe sahip ışık sisteminin bulunduğu solaryum etkisi yaratmayan sıcak bir ortamdır... İnsanlar bu terapide sanki sahildeymiş hissi yaşamaktadır.

*KRİSTAL SAUNA İçerisinde bir çok özellik barındıran bu merkez 7 farklı ışık olayının gerçekleştiği 45 dereceye yakın bir sıcaklığa sahip oluşu ve vücuttaki 3.göz olarak adlandırılan çarka bölgesine hitap etme özelliğine sahip olması vücuttaki enerji akışını kolaylaştırmaktadır.

                        

*GÜL SAUNA Sadece bayanların kullanabildiği yaklaşık 70 derece sıcaklığa sahip 2 farklı ışık sistemiyle hazırlanmış gül esansı kullanılmış ortamdır.

*İCE CROTTO (BUZ ODASI) Her zaman buz parçalarının bulunduğu sauna ve buhar odasından sonra şoklama etkisi yapabilen bir ortamdır.

                          

*MACERA DUŞLARI Yaklaşık 10 metre uzunluğundaki bu mağarada 3 farklı kombinasyon bulunmakta. İçeride bulunan butonların hepside farklı özelliklere sahip.Sırayla ayağınızı bastığınız bu butonlarda gök gürültüsü, sağanak yağış,tropikal ormanları, buhar gibi özelliklerin olduğu bu mağarada adrenalin dolu bir ortamda yürüyüşünüzü tamamlıyorsunuz. .

 

*ISITILMIŞ SU YATAKLARI Vücut şeklinize göre şekillenirken huzura ulaşıp gönlünüze göre dinlene bilirsiniz.

 

                       

*ÖZEL AİLE BANYOLARI (VİP ODALAR) Ailenizle birlikte size özel hazırlanmış olan bu oda da jakuzi, sauna, hamam,duş ve masaj odasını rahatlıkla ve özgürce kullanabilirsiniz.

                         

*Derinlikleri1.40 cm olan 1 kapalı yüzme havuzu,1 açık havuz,1 termal havuz ve çocuklar için özel eğitmenle eşliğinde 0-7 yaş ve 7-14 yaşları için özel dizayn edilmiş 2 çocuk havuzu bulunmaktadır.

 

                            

*Termal Jakuzi keyfi ise dinlenme ritüelinin vazgeçilmezi olacaktır.

                          

*Bayanlar ve erkekler için hazırlanmış Türk hamamları, kese köpük bakımları,çeşitli peeling hizmetleri ve ılıklık dinlenme mekanlarıyla kişiye özel cilt bakımları yine LA Gazelle & SPA ayrıcalıklarından.

                          

Doğa dostu otel sloganıyla Türk turizmine Türkiye’nin en kapsamlı SPA oteli olarak hizmet vermenin onurunu duyuyoruz diyen Gazelle ve Grandkartal Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Halit Ergül, Bayram tatilinde otellerini tercih eden tatilcilere teşekkür ve şükranlarını sundu.

                       

Otelin en küçük ayrıntısına kadar dekorasyonunu kendi dizayn eden, dünyadaki bir çok oteli ve farklı mekanları gezip bir çok yapıyı inceleyerek sade ayrıntılarla ahşap kokulu, el emeği göz nuru apayrı bir dünya oluşturan Emine Ergül; “tüm ekibimizle bayram tatili için misafirlerimizi ağırlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz.

                       

Misafirlerimize fotoğraf makinelerini yanlarından ayırmamalarını özellikle belirmek isterim. Doğayı özleyen yazın en sıcak günlerinde doğal klima etkisi yaratan havasıyla, Bolulu lezzet ustası aşçılarımızla tatilcilerimizin mutlu bir bayram geçirmesi için hazır” dedi.

Mutlu Bayramlar

Tatil tadında kalın.