BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'da flaş ayrılık! Terim'in göz bebeği yuvadan uçuyor

İSPANYA ligi La Liga'nın ekiplerinden Villarreal, Galatasaraylı yıldıza göz koydu. İspanyol ekibi, Garry Rodrigues için ocak ayında Galatasaray'ın kapısını çalacak. İngiliz medyası da Newcastle United'in Rodrigues'i istediğini yazdı.

Abone ol

Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Garry Rodrigues için Villarreal ve Newcastle United, yıldız futbolcu için sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

LA LİGA'YA GİTMEK İSTİYOR
La Liga ekiplerinden Villarreal'in Ocak ayı transfer döneminde Garry Rodrigues'i transfer etmek için tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. Son haftalarda formsuz bir performans sergileyen tecrübeli oyuncunun da İspanya'ya transfer olmak istediği bildirildi.

TERİM KALSIN İSTİYOR
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise yıldız oyuncunun elden çıkarılmasına şiddetle karşı çıkıyor. Garry Rodrigues'in transferinde son sözü Galatasaray yönetimi söyleyecek.

'NEWCASTLE UNITED'IN TARAFTAR SİTELERİ' DE RODRIGUES İÇİN KULÜBE BASKI YAPIYOR
İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Newcastle United’ın taraftar siteleri, kulübe Garry Rodrigues transferi için baskı yapıyor. Futbolcunun ocak ayında 15 milyon pounda bitebileceği, ancak geç kalınması halinde sezon sonunda daha da değer kazanacağı vurgulandı. Galatasaray yönetimi yıldız oyuncuyu sezon bitmeden satmak istemiyor.