BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  MEDYA

Fox Tv'nin yılbaşı ekranına bakın 31 Aralık gecesinde şok

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşını evde geçirecek olan vatandaşlar yeni yılda ekranlarda neler var merak ediyor. Fox Tv izleyerek yeni yıla girmek isteyen vatandaşlar 31 Aralık gecesi neler var merak ediyor. Fox Tv 31 Aralık yayın akışı internethaber'de.

Abone ol

31 Aralık gecesini evde 'PTT' yapacaklar kanallardan neler var sorusunu soruyor. En çok izlenen kanallardan biri olan Fox Tv'de neler var? Programların tek tek kaldırıldığı Fox Tv yılbaşına nasıl giriyor? Gelin hep birlikte bakalım.

2018'e Fox Tv izleyerek girmek isteyen vatandaşlar ne izleyeceğini merak ediyor. Fox Tv'de yılbaşı gecesine özel bir program bulunmuyor. 20:00'de ne var sorusunu soran vatandaşlar Fox Tv'de Karlar Kralı Norm filmini izleyecek. Film bittikten sonra Fox Tv'de çok izlenen dizi Şevkat Yerimdar'ın tekrarı var. Daha sonra ise Fox Tv'de yine en çok izlenen eğlence programı olan İlk Buluşma var. Yani Fox Tv'de yılbaşı ekranına baktığımız zaman özel bir program göremiyoruz.

3 PROGRAM YAYINDAN KALKTI Fox Tv'nin sahibi değişmesiyle birlikte kanalda yeni düzenlemeye gidiliyor. Kanalın çok izlenen 3 programı yayından kalkıyor. 

Fox TV'de neler oluyor 3 program daha yayından kaldırılıyor