BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,24

Fitneciler!..Reis size Soylu'yu yedirtmez

Can efendi gibi fitneciler iş başında. Reis'i eleştirip hedef olmak yerine yanındaki güçlerini bertaraf edip yalnızlaştırma peşindeler.Peki kimin sözcüsü bunlar

Gezi olayları, 17/25 Aralık kumpası, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmeyi başaramayanların 2019 öncesi son silahlarının adı belli oldu…

FİTNE!..

Çünkü bir yeri yıkmak için tesiri engerek yılanı zehri kadar etkili olan yegane düşman silahının fitne olduğunu bilenler, son kozlarını oynamak için düğmeye bastı!

Hedef Reis’in kolunu kanadını kırmak!

Önce yalnızlaştırmak…

Sonra devirmek!

İşbirliği yapanlar olduğunu söylemek zor değil!

Çünkü hedef AK Parti değil Recep Tayyip Erdoğan!

Erdoğan gitsin yeter!

O nedenle yeni planları Reis’i direkt eleştirip hedef olmak yerine, yanındaki güçleri etkisiz hale getirip yalnızlaştırmak!

Bunun için de fitne savaşı!

Üzülüyorum!

Allah Reis’e güç versin..

ABD ve Batı ile resmen masada savaşan 63 yaşındaki bir yiğidin omuzlarına bütün milletin sorumluluğu yüklendiği yetmezmiş gibi, şimdi de parti içerisindeki gizli fitnecilerle mücadele etmek zorunda bırakılıyor…

Fitnecilerin ilk hedefi kim;

Görülüyor ki terörle mücadelede tarih yazarken ülkenin bekası için kendisini Reis’e feda edeceğini gösteren, kısır hesapların içerisine asla girmeyen, Reis’in yanında ülkesi ve milleti için hayatını ortaya koyan bir millet fedaisi Süleyman Soylu!

İçişleri Bakanlığı koltuğunda yüzde yüz milli bir duruş ortaya koyan bir bakana tahammülleri olmayanların kimlerle işbirliği yaptığı merak ediliyor;

Ve parti içerisinde Soylu’nun Reis’in en güvendiği isimlerin başında gelmesini hazmedemeyenlerin fitnecileri, tetikçileri kullandığı da görülüyor...

Millet uyumuyor!..

İşte bir tetikçi!

Can Ataklı!

Birilerinin sözcüsü olduğu kesin!

Belli ki parti içerisinden hala Soylu’yu kabullenemeyen, terörle mücadeledeki başarısı karşısında çılgına dönen birileri ile işbirliği yaparak yalan bilgilerle fitne operasyonun başaktörü durumunda!..

Millet’ in takdir ettiği Soylu’nun hakkını vermek yerine üzerinde kasıtlı ve art niyetli bir algı operasyonu yapmaya devam ediyor.

Terör ile mücadeledeki başarısı zoruna gidiyor!..

Öylesine art niyetli ki bunun adı basın özgürlüğü ise batsın böyle basın özgürlüğü!

Ataklı’nın son yazısındaki “Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde sokağa inmediği için Bakan Süleyman Soylu’ya hala öfkeli” yalanı tetikçiliğin en bariz belgesi!

15 Temmuz darbe girişimi gecesi başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu hafızalardaki yerini almıştır.

Bakan Soylu beline taktığı silahı ile TRT’yi hainlerden kurtaranlar arasında bulunurken, görüntülü belgesi bile varken saat üzerinden dem vuran “Can Ataklı kimin sözcüsü?” diye merak ediyorum..

Can efendi, Soylu’nun 15 Temmuz gecesi verdiği mücadeleden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 30 Ağustos’ta İçişleri Bakanlığı görevine getirilerek ödüllendirildiğini bilmesine rağmen kimlerin sözcülüğünü yapıyor?

Reis öfkelendiği adamı İçişleri Bakanı yaptı öyle mi?

Hadi oradan utanmaz!..

Seni  Soylu'ya karşı kimler besliyor!..

Sizin gibi sözde meslek büyükleri görmek utanç verici!..

Belli olmuştur ki Ataklı birilerinin sözcüsü!

Ve belli ki Reis üzerinde oynanan oyunun bir parçası olarak yanındaki güçlerin bertaraf edilmesinin, yalnızlaştırılmasının mücadelesinin sözcüsü!..

Bu Can Ataklı’nın Soylu’ya yönelik ilk vukuatı değil!

Aylar önce yine Soylu’ yu küçük düşürecek bir yazı kaleme alarak Bakanlığı Mehmet Ağar’ın yönettiğini, Soylu’ nun Ağar dediklerini harfiyen yaptığı yalanını ortaya atmıştı!

Belli oldu ki;

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Reis’ten uzaklaştırmak için medyada iki ismin görevlendirildiğini görüyoruz!..

Biri eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski danışmanlarından, yazarlık yapan Ahmet Takan..

Diğeri Sözcü yazarlığını tetikçiliğe taşımış Can Ataklı..

İkisi de görülüyor ki yazarlığı bırakmış fitnecilerle işbirliği içine girerek Reis’in takdirini, milletin duasını alan Soylu üzerinde algı operasyonu yapıyor... 

Ne yazık ki Soylu’nun Reis’e yakın olmasından son derece rahatsız olan fitneci bazı parti mensuplarının da bu operasyonlardan mutlu olduğu iddia ediliyor…

Yani fitne içeriden de geliyor!

Ama bu  Reis  bu tanıdık fitnecilere Soylu'yu yedirtmez!..

Boşuna uğraşmayın!..

Çünkü biliniyor ki Soylu üzerinden Reis’e karşı hamle yapılıyor.

Türkiye son derece kritik bir süreçten geçerken resmen yeni bir Kurtuluş Savaşı verirken AK Parti içerisinde birileri bir fitne ateşine sebep olur Reis’e zarar verirse, bilsinler ki FETÖ’ den daha fazla hem ülkeye, hem de Reis’e ihanet etmiş olurlar.

O nedenle son yaşananlar AK Parti’de fitnecilere alan açmamalıdır. Reis’in yanında onun dava arkadaşları olarak gece gündüz çalışıp savaşan herkes korunmalıdır.

Bakan Soylu’nun verdiği mücadelenin şahsının mücadelesi değil, Reis’in ve AK Parti aklının mücadelesi olduğu da bilinmelidir..

Merak etmeyin;

Bakan Soylu AK Parti’deki varlığının sebebinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu çok iyi biliyor…!

Çünkü “Cumhurbaşkanımız siyaseti bıraktığı an ben de onunla bırakacağım” diyecek kadar Reis’e sadakat ile bağlı bir adam!..

O nedenle bu ülkenin   terör ile mücadele son derece başarılı olmuş, milletin duasını almış ve almaya devam eden İçişleri Bakanını hedef alanlar şunu iyi bilsinler ki asıl arkadan hançerlemeye çalıştıkları kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu çok iyi biliyoruz!..

Eğer yürekli iseler Can Ataklı gibi tetikçilerle işbirliği yapmaz, kapalı kapılar ardında entrika çevirmez direk ortaya çıkarlar!..

O nedenle her AK Partili şunu iyi bilmeli ki;

Kimse küçük hesaplarına AK Parti’yi hapsedemez. Reis’in ve AK Parti’nin varlığı demenin ülkenin ocağı, devletin bekası demek olduğunu iyi bilin…

Allah göstermesin Recep Tayyip Erdoğan’a bir zeval gelirse yarın fitne yapacak parti bile bulamazsınız.

O nedenle kefenleri ellerinde gece gündüz koşan mücadele eden Reis ve yol arkadaşlarının değerini bilin…

Fitnecilere fırsat vermeyin…

İhanet etmeyin!..

Can Ataklı gibi Türkiye  ve Reis düşmanlarının sözcülerine itibar etmeyin!..

İtler ürür..

Kefenleri elinde olan bu hizmet kervanı  millete ve hakka yürür..