BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,84
HABER /  MEDYA

Fi yeni sezon Çi 6.yeni bölüm yayın günü değişti aman dikkat!

Fi yeni sezon Çi 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün yani 27 Aralık tarihinde ekrana gelecek olan Fi yeni sezon Çi 6.yeni bölümde neler olacak? Fi 2.sezon Çi 6.bölüme baktığımız zaman Duru'nun Deniz ile yakınlaştığını görüyoruz.

Abone ol

TÜRKİYE'de bir ilk olarak internette yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Fi yeni sezon Çi 6.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Final yapacağı açıklanan Fi yeni sezon Çi.6yeni bölüm ne zaman?

Azra Kohen’in bu sezon sonunda final yapacağını açıkladığı Fi’nin yeni sezonu iddialı sahneleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlana Fi Çi 6. bölüm fragmanına Duru ve Ece arasında yaşanan kriz damga vurdu. Ece’nin Deniz ile beraber olduğunu öğrenen Duru, ondan bambaşka bir şekilde intikam alıyor. Öte yandan Bilge, Duru ve Deniz’in yakınlaşma sahnesine tanık oluyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Bilge, seçimini kalbiyle mi aklıyla mı yapacak? Can Manay, Duru’nun kıskançlık krizine nasıl bir tepki verecek? İşte Fi yeni sezon Çi fragmanı

Fİ YENİ SEZON Çİ 6.BÖLÜMDE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Genellike cuma günleri ekrana gelen Fi yeni sezon Çi 6.yeni bölümü ne zaman yayınlanacak merak konusu oldu. Fi yeni sezon Çi 6.yeni bölümü bugün yani 27 Aralık tarihinde ekrana gelecek.

FİNAL NE ZAMAN?

Radyo Trafik Marmara’da “Yazarın Dilinden” programının bu haftaki konuğu, Psikolog – Yazar Azra Kohen oldu. Kohen, çok satan 'Fi Çi Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan dizinin hayranlarına kötü haberi canlı yayında verdi! Kohen, “İnsanlar oturduğum yerden çok güzel para kazandığımızı düşünebilir. Amacım hiçbir zaman bir şey kazanmak olmadı. Bir şey yanlış gittiği zaman durdurmak için elimden geleni yapıyorum. İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım." dedi.