BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  MEDYA

Fi yeni sezon Çi 4.yeni bölüm fragmanı Duru ve Deniz dudak dudağa

Fi yeni sezon Çi 4.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İlgiyle izlenen Fi yeni sezon Çi 4.bölümüyle 8 Aralık 2017 Cuma akşamı yayınlanacak. Peki Fi yeni sezon Çi 4.bölümde neler olacak? Gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

TÜRKİYE'nin en çok izlenen internet dizilerinden biri olan Fi yeni sezon Çi 4.yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu. Geçen hafta yeni bölümü ekrana gelmeyen Fi yarın yani 8 Aralık'ta yeni bölümüyle yayınlanacak. Peki Fi yeni sezon Çi 4.yeni bölümde neler olacak?

Çi ismiyle devam eden Fi’nin yeni sezon 4. bölüm fragmanıyla birlikte heyecan dozu arttı. Yaklaşık bir dakika süren fragmana Afife rolünü kaptıran Duru’nun Deniz’den hesap sorduğu anlar; son saniyelere ise Can Manay’ın Bilge’nin gözlerinin içerisine bakarak söylediği ‘Hepimiz bir şeylerden vazgeçmek zorundayız ama ben senden vazgeçmek istemiyorum.’ cümlesi damga vurdu.

Fİ YENİ SEZON Çİ 4.YENİ BÖLÜM NEDEN GEÇEN HAFTA YOKTU? Fi yeni sezon Çi 4.yeni bölümün aslında geçen hafta yayınlanması bekleniyordu. Fakat Çi yeni bölümü geçen hafta ekrana gelmedi. Neden yayınlanmadığına dair Puhu Tv'den herhangi bir açıklama gelmedi.