BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.309,35

Fettah Tamince

Rixos Hotels Başkanı Fettah Tamince Kimdir?

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle Van’ın Çaldıran ilçesinden Antalya’ya, Antalya’dan da Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerine, farklı şehirlerine uzanan turizm ve otelcilik yatırımlarında çok önemli kişilik, büyük girişimci, yatırımcı, işadamı Fettah Tamince ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.

  

 Şuan da sadece turizm ve otel yatırımlarında Türkiye ve Dünyada 31 otel, 15 bin çalışanı ile adeta turizm ve otel endüstrisinin öncüsü ve lideri…

İlklere imza atan isim…

 

Türkiye

Rixos Premium Belek

Rixos Premıum Göcek

Rixos Premium Bodrum

Rixos Premium Tekirova

Rixos Sungate

Rixos Beldibi

Rixos Dowtown Antalya

Rixos Konya

Rixos Grand Ankara

Rixos Pera İstanbul

Rixos Eskişehir

Birleşik Arap Emirlikleri

Rixos The Palm Dubai

Rixos Bab Al Bahr Hotel

Rixos The Walk ( yakında)

Mısır

Rixos Sharm El Sheıkh

Rixos Alameın

Rixos Seagate Sharm (yakında)

Hırvatistan

Rixos Liberitas Dubrownik

İsviçre

Rixos Fluela Davos

Gürcistan

Rixos Borjomi

Kazakistan

Rixos President Astana Hotel

Rixos Almaty

Rixos Khadisha Shymkent

Rixos Borovoe

Azerbaycan

Rixos Quba Azerbaıjan

Samaxi Palace Platinum By Rixos

Naftalan Hoyel By Rixos

Irak

Rixos Duhok

   

Rixos Her Yerde, Her Ülkede, Her Dilde Rixos’tur

Fettah Tamince, yatırımcı ruhu, bir işe herkesi ikna etmesi ve inandırması, etrafında ki olanakları çok iyi kullanarak çevresi ile birleştirerek potansiyel iş gücü üretmesi ve genel toplamda koyduğu hedefler doğrultusunda birleştirerek güzel, kaliteli, tercih edilen ürünler ortaya koymasını bildi.

  

Rixos Otellerini tüm dünyaya keşfettiren isim olmayı başardı. Hayretler içinde görmek yerine fırsat olarak gördü ve en iyi şekilde değerlendirdi.  Ben böyle doğdum böyle giderim demedi, İnsanlarda iz bırakarak farkındalığını hissettirerek ilerledi. Arayan, kapı çalmaktan utanmayan, sözünü dinleten, objektif, eleştiriye açık, çalışkan, dürüst, fedakar, empati ve analiz yeteneği, yatırım mantığı, gözlemci, değişik projelere olan heyecanı, üretkenliği, açık görüşlülüğü ile hep mücadele etti.  Yeri geldi soğukkanlı oldu, yeri geldi kendisine bile en ağır eleştirileri yapmaktan çekinmedi, sözünü kimseden esirgemedi.

  

Gençlere büyük bir hassasiyet göstererek her fırsatta onlara yapmak istediklerine, hayallerine destek oldu, dinledi, tecrübelerini paylaştı, yerelden evrensele bir dünya markası olma yolunda durmaksızın çalıştı, gecesini gündüzüne kattı,  işiyle ilgili en ufak ayrıntıları bile değerlendiren turizm sezonunu 1 gün uzatabilmenin maliyet ve karlılığının kaç ayı kurtarabileceğini anında hesaplayıp analiz edebilen, ortaya gerçek verileri koyabilen realist bir isim.

Aslında yaptıklarıyla Türk otelciliğinin çılgın adamı Fettah Tamince gibi birçok cesur, girişimci Türk turizm ve otel yatırımcılarına ihtiyacımız var.

  

Artık dünya çok yakın

Globalleşen dünyada nasıl ki tecrübe ve geçmiş birikimlerini artıya çevirerek farklı ülkelerden doğmuş dünya markası olmuş zincir oteller Türkiye turizminde Pazar payında yerini aldığı gibi Türk otelciliği de dünya ya damgasını neden vurmasın.

   

Fettah Tamince bu konuda çok çalışarak inanarak ilerleyen,  zorluklara, sıkıntılara, engellere göğüs germesini bilen bir örnek model Türk girişimcisi ve otelcisi olarak fikir, öneri ve tecrübelerinden mutlaka yararlanılmalıdır.

  

Ben Değil Biz…

Tıpkı gözler gibi…

Gözler birlikte ağlar, birlikte güler, birlikte bakar, birlikte yaşar, birlikte uyur, birlikte uyanır ama asla birbirlerini görmezler…

Fettah Tamince, dünya vizyonunda ki  Rixos otel markasında  ekip ruhunun özünde ki Rixos felsefesinde dünyadaki tüm duygulara göre ekip içi sinerjiyi misafirlerine yaşatmak için kenetlenmiş bir otelcilik ruhunu ortaya koyan bir anlayışı benimsetti.

  

Fettah Tamince’nin önemli kurmaylarından Rixos Hotels CEO’su Buğra Berberoğlu,  Senior Vice President Sales Marketing Erkan Yıldırım, Cluster Sales Marketing Erol Danacı, Rixos Pera İstanbul Genel Müdürü Volkan Öztürkler, İstanbul, Türkiye  ve dünyanın her yerinde Rixos markası için var gücüyle çalışmalarını sürdüren isimlerin başında geliyor.

Fettah Tamince Başkanlığında Rixos Hotels çalışanlarının başarılarının devamını diliyorum…