BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.491,65

FETÖ'yü bir tek Tayyip Erdoğan mı besledi Kemal Bey?

Kemal Kılıçdaroğlu, kafasını geçmişin paslı çengelinden kurtaramıyor bir türlü. Dikkatle dinleyin, bugüne dair bir şey söylüyor mu? Hayır.. Hep geçmişi konuşuyor, muhalefetini geçmişin üzerine kuruyor.

"FETÖ" diyorsun... 

Cevap hazır:

- Birlikteydiler... 

"HDP milletvekilleri" diyorsun... 

Dolmabahçe'deki o fotoğrafı gösteriyorlar... 

40 yıl boyunca bu ülkeyi ele geçirmek için plân yapan Fetullah Gülen'le bir tek AK Parti mi kolkola girdi? Demirel'in kıyağı olmadı mı? Ecevit, bu çeteye kol kanat germedi mi? Türkeş, Yazıcıoğlu, Çiller.... Bakanlar, milletvekilleri... 

40 yıl diyorum... 

13-14 yıl demiyorum... 

Tayyip Erdoğan'ın bu terör örgütüne karşı verdiği mücadeleden söz edildiğinde, "Erdoğan düşmanlığı" ön plâna çıkıyor hep. CHP başta olmak üzere, HDP'si... şusu busu... "Tayyip Erdoğan bunları besledi" diyor!

Doğru!

FETÖ en çok AK Parti iktidarı döneminde palazlandı, bunu herkes biliyor. 

Ama... 

Şu da bir gerçek ki... 

40 yıl boyunca kendisini sinsi bir şekilde gizleyebilen FETÖ'yü çökerten de, Tayyip Erdoğan ve AK Parti oldu... Bu gerçeği niye kabul etmiyorsunuz? Madem geçmişi konuşuyoruz, bugünü niye konuşmuyoruz? Bugünü konuşmak için illa 10 yıl geçmesi mi gerekiyor? 

Bu örgütün 40 yıllık birikimini, FETÖ'yü desteklemekle suçlanan Tayyip Erdoğan yok etti. Türkiye'de ve dünyada, bunların itibarını yine Tayyip Erdoğan yok etti. 17-25 Aralık öncesinde, 5 yıldızlı otellerde iftarlar yapan, dünyanın en lüks otellerinde Abant Platformu adı altında konferanslar düzenleyen, FETÖ'nün okullarını tanıtmak için akıl almaz harcamalar yapan bu sinsi örgütün faaliyetlerini Tayyip Erdoğan durdurdu. 

Bütün dünya bu gerçeği gördü... 

Bir tek Kılıçdaroğlu ve tayfası görmedi, görmüyor... 

"FETÖ'yü besledi" dedikleri Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin kaderini değiştirdiğini dünya farketti, bizimkiler hâlâ direniyor. FETÖ ile mücadele konusunda, "sokağa çıkın" çağrısıyla Tayyip Erdoğan tarih olurken, Kılıçdaroğlu ve arkadaşları tarihten silinmek pahasına, sıfır bir politika yürütüyor. 

"Direniş" çağrısı yapıyorlar!

Halkı galeyana getirme gayreti içindeler... 

Oysa bu halk, direnişini 15 Temmuz gecesi yaptı ve destansı bir zafer kazandı!

DOLMABAHÇE FOTOĞRAFI ÜZERİNDE SİYASET

Kemal Kılıçdaroğlu,  Dolmabahçe'deki o meşhur fotoğrafla sahneye çıktı dün. AK Parti ile HDP'lilerin ne kadar iç içe olduğunu kanıtladı güya. 

Ah be Kemal Bey... 

Geçmişin paslı çengelinden kafasını bir türlü kurtaramıyor... 

O fotoğraf bir hataydı doğru... Ama bu hatayı en başta Tayyip Erdoğan gördü ve resti o gün çekti. Niye? HDP'liler o fotoğrafla şov yaptı diye.. 

O sebepledir ki, o fotoğrafın bir hükmü kalmadı Kemal Bey.. 

Bakın, eğer AK Parti'yi veya Tayyip Erdoğan'ı geçmişle vurmaya kalkarsanız, ahali sizin de geçmişinizi önünüze koyar. 

Yapmayın... Bugün savunduğunuz insanlarla geçmişte gönül bağınız var, birlikte siyaset yaptınız.. Siz bunlarla siyaset yaptınız diye, halk sizi silip attı, o gün bugündür belinizi doğrultamıyorsunuz. 

Halkın tepkisini geç görüp ortaklığınızı bitirdiniz de ne oldu? 

Her iki taraftan da o günden beri dayak yiyorsunuz? 

Yatak odasına giren kediyi parçalayıp camdan dışarı atmak, bu saatten sonra işe yaramaz Kemal Bey... 

Geçmişin paslı çengelinden kafanızı kurtarın artık!