BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,65
HABER /  MEDYA

FETÖ'cülerden trilyonları indiren Kemalist avukatlar! Cem Küçük yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, ekranlarda FETÖ’ye sövüp sonra FETÖ’cü zenginlerden astronomik paraları cebe indirmekle suçladığı Kemalist avukatları yazdı.

Abone ol

Azılı FETÖ'cülerin avukatlığını yapan Kemalist avukatlar olay oldu. Günlerdir bu konuyu gündeminde tutan yazar Cem Küçük, Kemalist avukatlar olarak sıraladığı Turgut ve Aslı Kazan, Salim Şen, Hüseyin Ersöz, Kazım Akalın ve Ersan Şen'e tepki gösterdi.

"MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLASINLAR"
"Hem FETÖ’ye sövüp hem FETÖ’den trilyonları indirenler" başlıklı bugünkü köşesinde bu avukatları ele alan Küçük, "Ya özür dileyecekler ve aldıkları astronomik paraları Mehmetçik Vakfı’na bağışlayarak bu FETÖ’cü müvekkillerini bırakacaklar ya da bir daha Atatürk ismi ve FETÖ ile mücadeleyle ilgili tek kelam etmeyecekler. TV’lere de asla çıkamayacaklar." diye yazdı.

"HİÇ Mİ YÜZÜNÜZ KIZARMIYOR SİZİN?"
Ersan Şen'in KPSS sorularını çalan FETÖ’cülerin de avukatı olduğunu hatırlatan yazar, "FETÖ ile mücadele deyip duruyor. Olamaz böyle bir olay. Arkadaş hiç mi yüzünüz kızarmıyor sizin?" ifadelerine yer verdi.

CELAL  ÜLGEN KABUL ETMEMİŞ
FETÖ'cülerin Kemalist Celal Ülgen’e de büyük paralar önerip avukatlık talep ettiğini yazan Küçük, yazısının devamında şunları söyledi:
"Şerefli bir Kemalist avukat olan Celal Ülgen bu astronomik rakamları elinin tersiyle itmiş. "Asla ismi bilinen hiçbir Fetullahçı teröristin avukatı olmam" demiş. İşte onurlu tutum budur. Haysiyetli tavır budur. Ben Kemalist değilim ama böyle namuslu bir tavır karşısında saygıyla eğilirim. Zıt görüşte bile olsak Celal Ülgen gibi namuslu adamlara ihtiyacımız var."

Cem Küçük'ün yazısının tamamı