BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fenomen olmak için kardeşini ağaca bağlayıp işkence yaptı!

Ankara'da dehşete düşüren olay! İnternette izlenme rekoru kırıp meşhur olmak için 14 yaşındaki kardeşini ağaca bağlayıp işkence yaptı. Tüm bunları kameraya kaydedip yayınladı.

Abone ol

Sosyal medyada fenomen olmak için sonunda bu da yapıldı. 16 yaşındaki çocuk internette izlenme rekoru kırıp meşhur olmak için 14 yaşındaki kardeşini ağaca bağlayıp işkence yaptı. Tüm bunları kameraya kaydedip yayınladı. O abi ve ona yardım eden akrabası hakkında soruşturma açıldı.

KURBAN BAYRAMI'NDA YAŞANDI: Duyanları dehşete düşüren olay şöyle gelişti. S.Z.O. (14), Kurban Bayramı'nda ailesiyle memleketi Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine gitti. Ağabeyi Ö.R.O. (16), kardeşine "Sosyal  paylaşım sitesinde yayınlamak için seni ağaca bağlayıp videonu çekeceğiz." dedi.

ÜZERİNE KOYUN DIŞKISI VE SU DÖKÜP... Ö.R.O. ile akrabası Z.O. (18), S.Z.O'yu ağaca iple bağlayarak üzerine su ve koyun dışkısı döktü, şakayla karışık sopayla vurdu. Bu anları kamerayla kaydeden çocuklar, görüntüyü daha sonra video  paylaşım sitesine yükledi. Görüntüyü internette izleyen bir kişi, polise şikayette bulundu.

ABİM TEKLİF ETTİ BEN DE KABUL ETTİM: Bunun üzerine çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ö.R.O'yu gözaltına alırken Z.O'ya ise ulaşamadı. S.Z.O, polise verdiği ifadede, internete yüklemek için ağabeyinin  kendisini ağaca bağlayıp video çekme teklifinde bulunduğunu, kendisinin de kabul ettiğini söyledi.

GERÇEKÇİ OLMASI İÇİN VURDU: Görüntülerin daha gerçekçi olması için Z.O'nun kendisine vurduğunu ve çektikleri videoyu izlenme rekoru kırmak amacıyla sosyal paylaşım sitesine  yüklediklerini belirten S.Z.O, ağabeyi ve Z.O'dan şikayetçi olmadığını kaydetti.

ÇOCUĞA KÖTÜ MUAMELE: Ö.R.O. ve firari Z.O. hakkında "çocuğa kötü muamele"den soruşturma  başlatıldı.