BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,50
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 46. bölüm fragmanı son bölüm ekrana kilitledi

Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 12 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölümde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Fazilet Hanım ve Kızları 46. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

Star TV'de yayınlanan ve ekrana geldiği gün reytinglerde üst sıralarda olmayı başaran Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, son bölümüyle de izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Herkes şimdiden başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Nazan Kesal, Mahir Günşiray, Afra Saraçoğlu ve Alp Navruz’un paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları'nın 46. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI: Sinan, hafıza kaybı yalanıyla sonuçları herkes için yıkıcı olacak olan intikam oyununun ilk adımlarını atar. Sinan’ın durumu, Hazım’ı Yağız ve Hazan’la bir kez daha karşı karşıya getirir. Yağız, kardeşi uğruna Hazan’ı bir kez daha yaralamak zorunda kalırken, Sinan’ın hedefinde sadece Hazan değil, Fazilet de vardır. Sinan’ı görmek isteyen Kerime’nin baskısı altında bunalan Hazım’ın bir anlık tedbirsizliği Yağız’ın var gücüyle Kerime’nin peşine düşmesini sağlar. Yağız, adım adım büyük gerçeğe yürürken Sinan’ın tehdidine boyun eğmek zorunda kalan Fazilet ise, kızını elleriyle ateşe attığından habersiz, kendini Sinan’ın planlarının bir parçası olarak bulur.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 46. BÖLÜM FRAGMANI