BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,32
HABER /  GÜNCEL

Fatih Portakal twitterdan duyurdu Rahip Brunson iddiası

Rahip Brunson davası başlarken serbest kalıp kalmayacağı merak konusu. FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal az önce 'kendi tahminini' söyledi. Bakın karar ne olurmuş?

Abone ol

TÜRKİYE ile ABD arasında gerilim kaynağı olan Rahip Brunson ile ilgili kader günü bugün. ABD papapızını geri isterken, Ankara 'bağımsız yargı kararını verir" diyor. Kulislere düşen söylentiler ise bugün sürpriz bir kararı işaret ediyor.

FOX TV sunucusu Fatih Portakal da twitterdan kendi 'kehanetini' dillendirdi. Rahip Brunson'ın serbest kalacağını iddia eden Portakal şunları yazdı:
-Düşüncem şu: Brunson adlı kontrolle serbest kalır. Erdoğan ve adalet bakanlığı “bu karara katılmıyoruz ama bağımsız yargının kararı,” der. ABD kısmen mutluluk duyduğuna dair açıklamalarda bulunur. Sonra ne mi olur? Bekleyip görürüz. Sadece bir tahmin tabi.

Brunson'a uçak gönderilmiş
-ABD’li yetkili hem bırakılacağını hem sonrasında #Brunson’un pılısını pırtısını toplayıp ülkesine döneceğini umuyor. Bu söylediğine göre, tarifeli uçakla gidecek hali yok ya, uçağı da gönderilmiştir kanımca!!

SABAH GAZETECİ İSTİHBARAT ŞEFİ
Sabah Gazetesi'nin İstihbarat Şefi Abdurrahman Şimşek de 'brunson bırakılacak' iddiasında bulunup şu twiti attı :

Fatih Portakal'ın twitleri:

NBC Kanalının haberi
Sadece Türk medyasında değil ABD basınında da benzer kehanetler var. ABD kanalı NBC News dün gece geçtiği son dakika haberinde, ABD'nin Türkiye ile masaya oturduğunu ileri sürerek Brunson'ın bugün serbest kalacağını iddia etti. Habere göre Beyaz Saray iki yıl aranın ardından Brunson'ın ABD'ye geri dönmesini bekliyor.

Rahip Brunson davası başladı serbest mi kalıyor işte son durum!