BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  POLİTİKA

Fatih Altaylı yazdı Meral Akşener sürprizi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin bugünkü yazısında CHP'ye yönelik olarak "Fırsat bu fırsattır. İstanbul’a Meral Akşener’i aday gösterebilirler" dedi.

Abone ol

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Altaylı,"CHP'nin adayı Akşener olur mu?" başlığıyla yayımlanan yazısında Muharrem İnce'nin CHP'ye genel başkan olup, cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini hatırlattı.

İnce'nin ayrıca "Başka arkadaşlarımız zaten adaylık için çalışma yürütüyorlar" dediğini vurgulayan Altaylı, "Kastettiği isim muhtemelen bir süredir İstanbul'a aday olmak istediğini yüksek sesle söyleyen ve İstanbul'daki siyasi çalışmalarını da başlatan Gürsel tekin" diye yazdı.

FATİH ALTAYLI: FIRSAT BU FIRSATTIR
Altaylı, "Benim ise aklıma başka bir senaryo geliyor" görüşüne yer verdiği yazısına şöyle devam etti:

"Madem CHP İstanbul'a bir Cumhurbaşkanı adayını belediye başkan adayı olarak göstermek istiyor. Ve madem CHP yerel seçimlerde de süreceği ortaya çıkan Cumhur İttifakı'na karşı Millet İttifakı'nı canlı tutmak istiyor. Fırsat bu fırsattır. İstanbul'a Meral Akşener'i aday gösterebilirler.

EN İYİ İHTİMALLE BİNALİ YILDIRIM OLACAK
Gerçi Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olarak İstanbul'da bir varlık gösteremedi ama karşısında hem Recep Tayyip Erdoğan hem de Muharrem İnce vardı.  Bu kez Muharrem İnce olmayacak. Rakip olarak karşısına çıkan ise Erdoğan değil, en iyi ihtimalle Binali Yıldırım olacak."