BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.325,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Etimesguta 62 ilden genç yağdı

Etimesgut Belediyesi, 62 ilden gelen 400 genci ağırladı.

Abone ol

6. Olağan Genel Kurul Toplantısı için Ankara'da bulunan Ulusal Gençlik Parlamentosu (UGP) üyelerinin Etimesgut programı, Kent Konseyi ziyaretiyle başladı.

Etimesgut Gençlik Meclisi üyeleri, misafir öğrencilere konseyin çalışmaları hakkında bilgi verdi. UGP üyesi gençler, daha sonra Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in, kendileri için Mevlana Kültür Merkezinde hazırlattığı yemekli programa katıldı.

Yemeğin ardından gençler için müzikli eğlence programı düzenlendi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençler, birlikte halay çekti. Başkan Demirel de gençlere eşlik etti.

Ulusal Gençlik Parlamento üyesi 400 gence hitap eden Demirel, ''Siyasette kimse size bir şey vermez. Sizler çok çalışarak, o görevi, o makamları hak ederek kazanmalısınız'' tavsiyesinde bulundu.

Öte yandan, Etimesgut Belediyesi, mükelleflerin emlak vergilerinin ilk taksitini zamanında ödeyerek cezalı duruma düşmemeleri için 19 Mayıs Çarşamba günü ve hafta sonu tatillerinde de hizmet verecek.

Vatandaşlar, çarşamba ve cumartesi ve pazar günü 08.00-1600 saatleri arasında vergilerini Etimesgut Belediyesi birinci katında yer alan Mali Hizmet Müdürlüğü veznelerinden ödeyebilecek.