BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
MEDYA

Esra Erol'da Burcu'nun babası dayısı mı DNA testi sonuçları

Esra Erol'a çıkan Burcu öz babasının dayısı olduğunu iddia etmişti. Söz konusu dayının Süleyman Negizcan olduğu ortaya çıkarken DNA testi her şeyi ortaya çıkardı.

ATV'de Esra Erol'da programında Burcu Zıtnalbant isimli 19 yaşındaki genç kızın şoke eden hayatı ifşa olmuştu. Burcu gerçek babasının aslında öz dayısı olduğunu açıklamıştı. Bunu da ona üvey babası söylemişti. Annesine sorduğunda ise, "Sen tecavüz çocuğusun" yanıtını almıştı.

Esra Erol yapılan DNA testinin sonuçlarını açıkladı. Burcu'nun babası, 'dayısı' çıktı. DNA sonuçları açıklanınca Burcu, "Ben o tecavüzcüyü babam olarak kabul etmiyorum" dedi. Dayı için gerekli yasal işlemler başlatıldı.

OLAYIN DETAYLARI

Ayşe Çerşil 18 yaşındayken baba baskısından bunalıp kız kardeşi Havva ile ağabeyinin yanına gittiklerini söyledi. Dediğine göre ağabeyi ilaç verip uyutup onlara tecavüz etti.

İşte söyledikleri:

"Burcu'nun babası Süleyman Negizcan... O benim abim. Babamın ilk eşinden olan abim oluyor. Burcu 8 aylık doğdu stresten dolayı. Kızıma gerçeği söyleyemedim utandım. Biz bu olay yaşandığında nasıl uyuyorsak o şekil kalkıyorduk. Bir şeyden (tecavüzden) haberimiz olmuyordu. Abim bana ve kız kardeşime tecavüz ediyor ama bizim haberimiz olmuyordu.

"DNA TESTİ YAPTIRIRIM"

Ayşe Çerşil'in anlattıklarının ardından tecavüz ettiği iddia edilen ağabey Süleyman Negizcan canlı yayına bağlanıp şunları anlattı:

"Benim öyle bir kız kardeşim yok. Yalan söylüyorlar. Benim hakkımda dava açıldı. Ben o davada beraat ettim. Ben DNA testi yaptırmaya hazırım. Bu çocukların babası ben değilim. Ben o zamanlar evliydim ve 3 çocuğum vardı. Benim yanımda 3-4 ay kaldılar. Eşimde vardı yanımızda. Sonra çekip Kayseri'ye gittiler."

Sitene Ekle