BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
MEDYA

Esra Erol Uzunköprü'deki kerhane sahibini ifşa etti

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına Özge hanım 8 yıldır kayıp ablasını aramak için katıldı. Esra Erol ve ekibinin aramaları sonrası ise şoke edecek başka gerçek ortaya çıktı.

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında gündeme gelen olay Türkiye’yi şoke etti.

8 yıldır kayıp olan ablasını bulmak için Esra Erol’da programına katılan Özge Hanım, ablamın Edirne – Uzunköprü’de alkollü bir müzikholde çalıştırıldığını duydum ifadelerini kullandı.

Özge hanım, ablası Öznur Çoban’ın zihinsel engelli olduğunu ve bu müzikholde zorla tutulduğunu iddia etti. Gelen ihbarlar doğrultusunda harekete geçen Esra Erol ekibi Öznur Çoban’ın Edirne Uzunköprü’de ki bahsi geçen Adı Bar müzikholde “komutan” lakaplı Celali Egemen tarafından çalıştırıldığını tespit etti.

Tek mağdurun sadece Öznur Çoban olmadığı, yüzlerce kişinin ihbarlarıyla ortaya çıktı. Mağdur edilen kişilerin ifadeleri ise kan dondurdu. Özellikle savunmasız engelli kızları ağına düşürüp ve mekânında baskıyla fuhuş yapmaya zorlayan Celali Egemen ile ilgili mağdurlar yaşadıklarını gözyaşları içinde canlı yayında anlattı.

Sitene Ekle
Etiketler