BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.yeni bölüm fragman yayınlandı Meryem Hızır boşanıyor

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105.son bölümde Derya kaçırıldı, Hızır ile Meryem boşanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105.son bölüm ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Abone ol

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105.son bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Derya kaçırıldı. Hızır ile Meryem yol ayrımında. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105.son bölüm ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 105.son bölüm özetine bakalım hemen ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 105.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; "Boşanıyoruz, hem de tek celsede!" İntikam arzusuyla hareket eden Kudret, Cia'in desteğini arkasına almış olmanın vermiş olduğu özgüvenle babasını dahi öldürebilecek bir caniye dönüşmüştür. Ağına ikinci kez düşürdüğü Derya'nın peşinden, bu kez kurulan tuzağa tanık olan Meryem'in de canı tehlikeye girer. Çakırbeyliler ile birlikte Yaşar'ın da bir numaralı belası haline gelen Sam'in oyuncağını bulup yok etmeden, başa gelebilecek yeni belalara engel olmak mümkün değildir. Derya'yı düştüğü tuzaktan kurtarabilmekten başka bir isteği olmayan Yaşar'ın en büyük adağı, silahını gömüp sevdiğiyle birlikte sıfırdan bir hayat kurmak olacaktır. 

Tanık olduğu bunca şeyden sonra Hızır ile boşanmakla ilgili kararından dönmesi beklenen Meryem ise geri adım atmayarak herkesi şaşırtır. Dostuyla düşmanıyla üyelerinin teker teker eksildiği masa, yeni bir yol çizme kararı almadan önce son kez güvenmedikleri liderleri Ünal'ı karşılarına alır. Bir güven testine dönüşen toplantıda Hızır, arkasından ölümünü planladığını bildiği Ünal Kaplan ile ilgili nihai kararı verecektir. Bu esnada yakın geçmişinden bihaber olan Tipi'nin de Kudret'in ölümcül planları arasında olabileceğini kimse tahmin edemez.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 106.YENİ BÖLÜM FRAGMANI