BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,01
ALTIN 2.323,40

Eşim beni aldatıyor mu?

3-Telefon hep elindedir, cebindedir yada sehpada sessizde ters kapalıdır, telefon şifrelenmiştir,

Eşim beni aldatıyor mu?

32 yaşında 2 çocuk annesiyim, eşim 35 yaşında ve kendi firmasında çalışıyor. Geceleri geç geliyor, bana karşı ilgisizde değil ancak aldatıldığımı düşünüyorum. Şüphelerim var ama kanıtım yok ne yapmalıyım, bu düşünce beni çok yıpratıyor. ne yapmalıyım, soruyorum ne saçmalıyorsun sen diyor,kapıyı çekip gidiyor,yardımcı olabilirimsiniz.

 

sevgili okurlarım şimdiye kadar gündeme dair bir şeyler karaladım ancak mesleğim gereği işimin parçası olan yaşanmış hikayelere birazda olsa ışık tutabilirsem daha verimli olabileceğim düşüncesiyle buna benzer soru ve sorunlara yoğunlaşacağımı öncelikle bildirmek isterim.

Mail adresime gönderdiğiniz bu soruya gelince

Erkek ve kadının aldatma açısından en tehlikeli yaşlar 30 lu yaşlardır. Sebepleriyse başlı başına yazı konusunu oluşturur. ki buna girmeyeceğim.

35 yaşında birazda ekonomik rahatlamayla gelişen sosyal çevrenin, etkisiyle eşler arasında kendilerine ait olan hayatlar, konuşmalar ve paylaşımlar çocuk, ev, taksitlere bağlandı mı, ilişkinin kalitesinde ve paylaşımında ciddi yavanlık sorunu ortaya çıkar, doyumsuzluklar yükseldikçe aile içi ilişkilerde kalite düşer. kendi işini yapan birinin devamlı eve geç gelmesi çokta normal bir durum sayılmaz. Evden uzaklaştığını ima etmek ya da aldatıldığınıza dair yargıya varmak çokta etik sayılmaz.

Aldatan koca ya da erkek profili aslında standart bir süreçtir

Bunu yaşam biçimindeki değişikliklerden, tarz değişikliklerinden çıkarmak çokta zor değildir. Hadi sıralayalım: zamparalık yapan erkek halleri nasıl olur

 

1-Eve düzenli olarak geç gelir, genelde bitiktir, muhakkak bir sorunu çözmüştür ve yorulmuştur,

2-Eve geldiğinde genelde üstünde her hangi bir koku vardır. Çok çaresiz kalırsa kadın kokusunu sindirmek için araba kokusunu bile orasına burasına boca eder.

3-Telefon hep elindedir, cebindedir yada sehpada sessizde ters kapalıdır, telefon şifrelenmiştir,

Konuşma geçmişi silinmiş, gelen giden mesaj kutusu eve gelmeden boşaltılmıştır.

4-Sağ yanağı genelde kokulu sol tarafında koku yoktur

5-Arabada devamlı saç teli bulusunuz o saç her zaman işle alakalı birinin binmesiyle sonuçlanır

6-Eve gelir gelmez banyoya girer sıklıkla da duş alır çıkar

7-Trafikle başı sıklıkla derde girer, ya o ya da bir arkadaşı kaza yapar olur olmaz saatlerde dışarı kaçar,

8-Sabah bilerek ters giydirdiğiniz atlet akşam düzeltilmiş olarak eve gelir.

9-Ortada hiç bir sebep yokken tartışma konusu çıkarıp, tırmandırıp dışarı kaçarlar.

10-Arabanın bagajında prezervatif bulursun, ben onu eve almıştım derler

11-Telefonun şarjı dayanmaz, ya da tartışıp telefonu kapatırlar.

 

Buna benzer daha çok maddeler sıralanabilir, tabi şimdi bunlardan bir kaçı var diye aile içi huzursuzluklara sebep olmak istemem tüm maddelerin varlığı bile kesin yargı oluşturmaz ancak dikkatli olmak lazım.

Keşke eşler bu tür şüpheleri kendi içlerinde yalnız yaşamasalar. Paylaşsalar olan biteni, içlerindeki fırtınalardan bahsetseler. kısacası paylaşsalar. Evlilik süreleri ne olursa olsun. Hala heyecan duyabilseler. ilk günlerdeki gibi bir birleri için çaba sarf etseler mutlu olmak için bir birini mutlu etmek için çalışsalar.

Maalesef her şey ihmaller zinciriyle başlıyor ve karşılıklı suçlamalarla bitiyor. Unutmayın olan bitenden hepinizin sorumluluğu ver hiçbir şey yalnız yaşanmıyor. Aldatsanız da aldatılsanız da ortağısınız istenmeyen bu durumun.

Eşler sevgililerine gösterdiği özeni birbirine gösterip başkalarına verdiklerini evindekileri ne verseler huzurlu yaşlanırlar.

 

Sevgili okur sana tavsiyem şüphe etme konuş, onu eve taşımak için sebepler bul söylenme yaşat, kuşkularınla yaşamak sadece uykusuzluk gözyaşı daha da kötüleşen bir evlilik getirecektir. Daha bakımlı ol unuttuğun esperilerini hatırla. Eşinin senle neden evlendiğini hatırlamaya çalış ve onları ver ona. Her şey den önce kendine güven, kendini ezik eksik hissedersen saldırırsın buda sana fayda sağlamaz,kaybetmek kolay, kolayı değil zoru seçin