BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.315,59
HABER /  GÜNCEL

Ergin Keleş kimdir nereli Cumhuriyet bayramı mesajı olay oldu

29 Ekim cumhuriyet bayramı nedeniyle Ergin Keleş'in söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturdu. Cumhuriyet bayramı ile ilgili sözleriyle duygulandıran Ergin Keleş'i herkes merak etmeye başladı. Peki Ergin Keleş kimdir nereli evli mi?

Abone ol

Ergin Keleş sosyal medyada gündeme oturdu. Maç öncesi söylediği sözler bir anda paylaşım rekorları kırdı. Peki Ergin Keleş cumhuriyet bayramıyla ilgili neler söyledi neden gündeme oturdu?

Süper Lig’de bugün saat 14.00’te oynanan ve Sivasspor’un Karabükspor’u 1-0 mağlup ettiği maç öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Sivassporlu Ergin Keleş’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı sosyal medya gündemine oturdu. 

Karşılaşma öncesi görüşleri alınmak üzere kamera karşısına geçen Ergin Keleş, Karabükspor-Sivasspor maçına ilişkin soru üzerine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tabii bugün biraz sözlere futbol ile başlamak ayıp olur diye düşünüyorum. Bugün var olduğumuz günden beri esareti kabul etmemiş, bağımsızlığa aşık olmuş bir milletin egemenliğini kayıtsız ve şartsız bir şekilde kendi ellerine aldığı, bunu da tüm dünyaya haykırdığı bir gün bugün. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir onurla, büyük bir gururla kutluyorum. Bu güzel günü bize armağan eden ebedi başkomutanımız Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu vatan için mücadele vermiş bütün o güzel insanları özlemle, saygıyla, rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”

PEKİ ERGİN KELEŞ KİMDİR?

Ergin Keleş, 1 Ocak 1987 Düzce’nin Cumayeri ilçesinde dünyaya gelmiştir. Genç Milli Takım’da birçok kez forma giymiştir.

Ergin Keleş ayrıca Trabzon Lisesi ‘nin kazandiği liseler arası dünya şampiyonluğunda turnuvanın gol kralı olmuştur ve bu başarıda başrol oynamıştır. Akçaabat Sebatspor takımında kiralık oynadıktan sonra, 2006-2007 sezonunda Sakaryaspor takımında kiralık olarak forma giymiş, 2007-2008 sezonu itibariyle tekrar Trabzonspor’a dönmüştür.

Ergin Keleş’in forma giydiği takımlar:

Trabzonspor U21, Trabzonspor, Sakaryaspor, Manisaspor, Ankaragücü, Karabükspor, Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Adanaspor, Gaziantep BB, Sivasspor