BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
POLİTİKA

Erdoğan'dan sert tepki: Ahlaksıza bak! Bu ne terbiyesizliktir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'daki sarı yeleklilerin eylemleri sonrası sokağa çıkma çağrılarına sert tepki gösterdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde halka seslendi.

Kılıçdaroğlu'nu terör örgütlerilyle kol kola girmekle eleştiren Erdoğan, "Fransa’da sarı yelekliler var CHP orada. Gezi olayları nerede Bay Kemal orada. Şimdi yine bunların hazırlıkları içindeler. Boşuna bekliyorsunuz, bedelini ağır ödetiriz." dedi.

Irak ve Suriye'deki terör hedeflerine yönelik son operasyona değinen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Sincar’a Karacak’a girdik mi girdik. Uçaklarımız oraları teröristlere mezar etti mi gurur duyman lazım. Kazdıkları o çukurları onlara mezar edeceğiz" ifadelerini kullandı. İşte Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları:

2040'A KADAR İSTANBUL'UN SU SORUNUNU ÇÖZDÜK
Bugün burada toplam yatırım bedeli yaklaşık 1 milyar 349 milyon lira olan 275 kalem eseri resmen açıyoruz. AK Parti alameti farikası hizmeti olan bir partidir. Belediyecilik AK Parti’nin işidir. CHP falan bu işi anlamaz. Ben İstanbul’u CHP’den aldım. İstanbul susuzdu, çöp dağları vardı, hava kirliliği tavan yapmıştı. Susuzluğun olduğu o İstanbul’a dağları delerek su getirdik ve 2040’a kadar İstanbul’un su sorununu çözdük.

Sitene Ekle