BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.411,12
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Deniz Baykal'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı akşam saatlerinde ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldı. Hastane ise Baykal'ın sağlık durumu hakkında dün akşam saatlerinde açıklama yaptı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde rahatsızlanarak İbni Sina Hastanesi'ne kaldırılan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti. Baykal'ın sağlık durumu hakkında bilgi veren Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, en büyük korkularının tekrar kanama riski olduğunu söyledi.

Akşam saatlerinde hastaneye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kapıda Deniz Baykal'ın oğlu Ataç Baykal karşıladı. Dün saat 19:35'te hastaneye gelen Erdoğan, Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPMADAN AYRILDI

Bir süre hastanede kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, dün sabaha karşı evinde rahatsızlanarak önce özel bir hastanede ardından da İbni Sina Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Baykal'ın beyin damarlarına giden ana damarda tıkanıklık tespit edilmiş, tıkanıklık açılarak damara stent yerleştirilmişti. Halen yoğun bakımda olan Baykal'ın sağlık durumunun iyiye gittiği bir süre daha kanama riskine karşı yoğun bakımda tutulacağı kaydedildi.

Deniz Baykal için kritik süreç başladı

 EN BÜYÜK RİSK KANAMA

Dün akşam saatlerinde tekrar Baykal’ın son durumuna ilişkin gazetecilere bilgi veren Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş, şunları söyledi:

“Şu anda 38 derece dolayında ateşi var. Buna yönelik tedaviler başlamış durumda. Yine sol tarafında güçsüzlük var, sol kolda daha belirgin olmak üzere, sol bacakta hafif bir güçsüzlüğü var. Bizim için önemli risklerden biri de kanama riskidir ama ben sanıyorum ki Deniz Bey’in güçlü bünyesi bunların üstesinden gelecektir. Asıl sonuçlar 48 hatta 72 saat içerisinde çok daha rahat bir şekilde ortaya konulacaktır. Çünkü, bir akciğer enfeksiyonu. Her şeyden önce bilinci açık. Zamanı, yeri, her şeyi, yaşını, takvimi çok iyi hatırlıyor. Bunlar da bizim avantajımız. Şu anda ikincil enfeksiyonlara karşı koruma altında."