BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.294,57
GÜNCEL

Erdoğan: Muharrem Bey imam hatiplere kafayı takmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla mitinginde halka sesleniyor. Erdoğan, 'Bu ara Bay Muharrem'e bir şeyler oldu. İmam hatiplere kafayı takmış. Ne zaman ne söyleyeceği belli değil. Sana kim imam hatip mezunu olma dedi?' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla Menteşe Açık Hava Oto Pazarında düzenlediği mitinge katılarak konuşma yaptı.

Erdoğan, "Adayları adeta terörist başını Edirne'de ziyaret ediyor. Diyarbakır'da 53 Kürt kardeşimi bunlar öldürdüler. Gidip onu ziyaret ediyor, hale bak. Neymiş cumhurbaşkanı adayıymış. Ne demek cumhurbaşkanı adayı olmak? Cumhurbaşkanı adayı teröre bu derece bulaşabilir mi?'' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Adayları adeta terörist başını Edirne'de ziyaret ediyor. Diyarbakır'da 53 Kürt kardeşimi bunlar öldürdüler. Gidip onu ziyaret ediyor, hale bak. Neymiş cumhurbaşkanı adayıymış. Ne demek cumhurbaşkanı adayı olmak? Cumhurbaşkanı adayı teröre bu derece bulaşabilir mi?

 
''24 HAZİRAN BAMBAŞKA OLACAK'': Bunların birçoğu yurtdışına kaçtı, onlarla birlikte eylem yapıyorlar. Bize o müsaadeyi vermiyorlar. Avrupa'ya sesleniyorum... Batılı kardeşlerim yarın oylama başlıyor. Aman ha sıkı durun, Avrupa'da da sandıkları patlatın. Sizin oradan vereceğiniz sinyal Türkiye'deki kardeşlerinizin oylarıyla birleşecek ve 24 Haziran bambaşka olacak.

''MUHARREM BEY'E BİR ŞEYLER OLDU'': Bu ara Bay Muharrem'e bir şeyler oldu. İmam hatiplere kafayı takmış. İmam hatip mezunu değilim ama imam hatipte 3 sene öğretmenlik yaptım diyor. Bir garip adam. Ne zaman ne söyleyeceği belli değil. Sana kim imam hatip mezunu olma dedi? Muğla Stadı'nı inşallah millet bahçesine döndüreceğiz.

''MUĞLA'YA STADYUM YAPACAĞIZ'': CHP kirliliktir, CHP susuzluktur, CHP hava kirliliğidir, CHP çöp dağıdır. İstanbul'un Ümraniye'sinde çöp dağı patladı, kim vardı? CHP. 39 kardeşimiz orada öldü. Muğla Stadı'nı inşallah millet bahçesine döndüreceğiz. Muğla'ya da süratle bir stadyum ayrıca yapacağız.

''ONLAR YIKMAYA ÇALIŞIYOR'': Biz seçim meydanında yaptıklarımızı yapacaklarımızı anlatıyoruz. 2023, 2053, 2071 vizyonlarımızı anlatıyoruz. Ötekiler ne anlatıyor? Onlar sadece yıkmayı anlatıyorlar. Bunların kafalarında ve kalplerinde bu millete dair samimi bir proje yok. Daha yola çıkarken açıkladıkları proje Türkiye'yi eski günlerine geri döndürme projesidir. 

''TEK ADAM VARSA SENSİN'': Tek parti dönemi CHP'sine güzelleme yaptıkları da oluyor. Tek adam tek adam diyor Bay Kemal, tek adam varsa sensin. Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşını 'gel bakalım Muharrem' diye çağırıyorsun.Peki Muharrem ne diyor ? Girdiğin tüm seçimlerde yenildin, artık bir çekil ya diyor. Al birini vur ötekine. Ama bizim böyle derdimiz var mı? Biz milletimizleyiz. Bunlara kalsa bunlar Türkiye'yi eskiye götürürler.

''BUNLARIN HALİNİ GÖRÜYORSUNUZ'': Değerli kardeşlerim ben sizlere daha ne anlatayım. Bunların halini görüyorsunuz. Bunlar bu ülkeye Cumhurbaşkanı olacak öyle mi? Buradan tüm milletime sesleniyorum ve diyorum ki size bu vaatlerle gelenlere şunları da sorun. AK Parti Türkiye'de 585 bin yeni öğretmen göreve başlattı onları da görevden alacak mısınız? AK Parti 131 yeni üniversite açtı siz onları da kapatacak mısınız? AK Parti Türkiye'ye 1245 yeni hastane kazandırdı onları da kaldırıp atacak mısınız?

''BUNLARI DA YIKIP ATACAK MISINIZ'': AK Parti Türkiye'de 5 bine yakın ambulansı hizmete soktu? Bunları da hurdaya atacak mısınız? AK Parti 817 bin yeni konut yaptı, onları da yıkacak mısınız? AK Parti Türkiye'de 20 bin km yeni bölünmüş yol yaptı, siz bunları da sökecek misiniz? AK Parti Türkiye'de yüksek hızlı tren hatları yaptı, siz yeniden kara trene mi döneceksiniz? AK Parti Türkiye'de 29 yeni havalimanı yaptı bunları kapatacak mısınız? AK Parti doğal gaz kullanımını 78 ile çıkardı. Bunları da yıkıp atacak mısınız? AK Parti emeklilerin maaşını 4 katına çıkardı, siz bunları eski seviyeye mi indireceksiniz?''

Sitene Ekle