BIST 9.680
DOLAR 32,41
EURO 34,44
ALTIN 2.488,48
POLİTİKA

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na '31 Mart'da sandık var çalış seninde olsun'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat'ın doğusuna operasyon konusunda çarpıçı bir açıklama yaptı. Erdoğan, 'Sayın Trump'la konuştuk. Bu teröristlerin gitmesi lazım. Gitmezlerse biz göndereceğiz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'de terör örgütü YPG'ye yönelik operasyon konusunda net mesajlar verdi. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda toplu açılış töreninde konuşma yaptı.

TREN KAZASININ HESABI SORULACAK Konya'da toplam yatırım bedeli 1 milyar 464 milyon lira olan 99 kalem projenin toplu açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz perşembe günü Ankara-Konya YHT'nin Ankara çıkışında yaşanan kazada hayatını kaybedenlere bir kez daha rahmet, yakınlarına baş sağlıığı diliyorum. Kazayla ilgili adli ve idari soruşturma sürüyor. Kazada sorumluluğu bulunanların tamamından yasalar içinde hesabı sorulacağından emin olunuz. Bir daha benzer sıkıntıların yaşanmaması için gereken her türlü tedbir alınacaktır. 

BU MİLLETE KİMSE BEDEL ÖDETEMEYECEK 15 Temmuz'da ne yaptılar devlete karşı darbe girşiiminde bulundular. 16 saat sonunda Bu FETÖ'cüleri darbecileri derdest ettik. Şu anda yargı çerçevesi içinde birçoğu cezaevinde. Bu millete kimse bedel ödetemeyecek. Bazıları sızlıyor, ağlıyor. Benim oğlumun suçu yok.. Suçu yoksa çıkar. 

BİR DAHA ÇÖZÜM SÜRECİ BEKLEMEYİN 17-25 Aralık'ta emniyet - yargı darbesine teşebbüs ettiler. Milletimizin iradesine çarptılar. 'Çözüm süreci' dedik, önlerini açtık. Yanaşmadılar. Bir daha çözüm süreci beklemeyin. Geçti o iş.

Sitene Ekle