BIST 9.068
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,07

Erçin Yalçın ile Vizyonel ve Kreatif Ekibi

Merhabalar,Bu hafta sizlerle servis ve hizmete adanmış ekip ruhunun, bir otelin başarısını olumlu yönde nasıl etkileyebileceğini en iyi anlatan Erçin Yalçın ve ekibini paylaşacağım.

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle servis ve hizmete adanmış ekip ruhunun, bir otelin başarısını olumlu yönde nasıl etkileyebileceğini en iyi anlatan Erçin Yalçın ve ekibini paylaşacağım.

  

Az Zamanda Çok İşler Başardık

Antalya Lara Kundu Oteller bölgesinde, çiçeği burnunda 2013 yaz sezonunda tatilcilere kapılarını aralayan Ramada Resort Lara Otelinin genç, dinamik, misafir memnuniyetine adanmış ekibi yaptıklarıyla dünde olduğu gibi bugün ve yarınlarda örnek gösterilecek . Bu ekip öyle bir ekip ki bitmek tükenmek bilmez bir enerji ile birimiz hepimiz, hepimiz birimiz tatilci için varız diyerek, dikkatleri çekiyor.

  

Yaptığı işten bu kadar keyif alan, hizmet ettikçe motive olan, off, puff demek yerine, şu olsaydı bu olurdu diyerek mazeret üretmek yerine, nasıl daha iyi yapabiliriz diyerek birbirine kenetlenmiş hizmet sevdalısı, servisin gerekliliği ne ise daha da fazlasını sunmak için otelciliğe gönlünü vermiş, her geçen gün kendilerine ekleyerek gelişim ve değişimi doğal bir süreç olarak yaşayan ve yaşatan, olması gerekenlerin en iyi örneği, mazeretsiz misafir memnuniyetinin Türkiye de simgesi olabilecek, yarını olan, umudu olan, bir işleyişin tatil simgesi olmuş bu insanlar bizim insanlarımız.

  

Küçük iş ya da büyük iş değil,  bu bizim işimiz diyerek her biri bir yüzük taşı gibi değerli, bulundukları atmosferi pozitife çeviren otelciliğin en iyi diye yapılan binalar ve içindekilerden çok daha önemli olanı onu yaşatmak olduğunu gösteren çok iyi bir örnek. Bu ekip, bir pansiyonda da olsa misafirlerini en iyi şekilde ağırlarlar, en lüks en konforlu diye ifade edilen bir yerde de…

Böyle bir ekibi yüreklendirmek, farklarını sizlerle paylaşmak; altın ile kaplı lobileri, en şık mekanları ifade etmekten çok daha değerli.

   

“Biz en iyisini yaparız” Alper Bey diyen Erçin Yalçın ve ekibi, hizmet sektöründe insan faktörünün ne kadar değerli olduğunu yaşatıyor.

Adam Olacak Çocuk…

Onlar hep inandılar, ilk gün ki gibi heyecanla, tutkuyla işlerine sarıldılar, en iyi komi, en iyi garson, en iyi barmen, en iyi genel müdür yardımcısı, bulundukları pozisyonda en iyisi oldular.

12 Mayıs 2011

Başarıda Bencil Olmamak Gerekiyor

“ Örneğin genel müdür yardımcım Erçin Yalçın Bir yıl içerisinde çok rahat genel müdürlük yapabilir. Kendisine sürekli iş takipleri yaptırırım. Servis elemanlarımızdan da başarılı arkadaşlarımız var. A La Carte Şefi Ertan Karadağ Şef Star yarışmasında en iyi servis elemanı ödülünü aldı. Arkadaşlarına da örnek oluyor, hepsi artı değerler.”

  

IC Otelleri Genel Koordinatörü Derya Billur işaret etmişti ve o ekip bugün Ramada Resort  Lara ‘da yepyeni bir otelcilik anlayışını, tırnaklarıyla kazıyarak büyük bir emek ve özveriyle yaşatıyor.  

Evet; Erçin Yalçın Genel Müdür, Şekip Çabuk Yiyecek içecek Müdür Yardımcısı, Ertan Karadağ Barlar Şefi, artı Hüseyin Tunçalp CRM& G-R & Social Media Manager gibi genç ve dinamik bir çok isim 3K Group Hotels Ramada Resort Lara, Lara Family Club’ta Antalya’ya gelen yerli ve yabancı tatilcilere servis ve hizmette fark sunan otelcilik anlayışlarını en güzel şekilde gösteriyorlar.

  

Bu ekip neredeyse tatil oradadır.  Erçin Yalçın ve ekibine hayırlı olsun, başarılarınız daim, yolunuz açık olsun derken Ramada Plaza Antalya’nın Genel Müdürü Vefa Çelik’i böyle güzel bir ekibi de 3K ailesine kazandırdığı için kutluyorum. İyi ki varsınız.

Tatil tadında kalın.