BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.299,22

EMITT 2014 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı

2014 Yılında tatil adresleri, oteller, seyahat acentaları, erken rezervasyon, otel yatırmlarını Alper Tekbaş turizm profesyonellerine sordu.

Turizm; ülkeleri, kıtaları, uzakları yakınlaştıran keşfeden, gezen, gören, tadan, temelinde kaynağında insan odaklı barışı simgeleyen en güzel birleştirici, paylaşımcı, özgür bir yaklaşımdır hayata.

        

Örneğin taa uzaklardan Kashmir’den gelen M.H.Mir Joint Director Tourism, Kashmir bizleri ülkesine davet ediyor. Öyle güzel öyle özel yerlerimiz var ki mutlaka görmelisiniz diyor. İstanbul’a hayranlığını Türk insanının misafirperver duygularından mutlu olduğunu ifade ediyor, yüzler gülüyor…

Hayatta Sadece Bir Kere

VIP First Class Türkiye ve Orta Doğu CEO’su Göktürk Emrah Ay ise “where the sky is the limit” diyerek dünyada hayal edebileceğiniz, görmek isteyebileceğiniz en ünlü yıldızlar ile beraber bir öğle yemeği yemekten tutunda özel bir locada maç izleyebilmeğe kadar birçok farklı organizasyona imza attıklarını ifade ediyor.

         

Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal İzmir Özdere’de muhteşem bir otel yatırımımız tatilcilerle buluşacak dedi.

Her geçen gün yeni bir otel yatırımı ile dikkatleri çeken Sunis Hotels,  Antalya’da Hotel Su’yu bünyesine kattıktan sonra Kaş, İzmir Özdere ve ülkemizin farklı bölgelerinde otel yatırımlarının devam edeceğini açıklayan Namık Ünal, Sunis Kumköy Beach amiral gemimiz ve otellerimizde en iyi hizmet için hiçbir masraftan kaçınmıyoruz, hizmetimizde iddialıyız. Sıfırdan bugünlere başarı öykümüzü çok çalışarak kazandık. Geleceğe doğru adımlarla hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Gelin misafirimiz olun, otelcilik anlayışımızı yaşayın…

          

Doğu Anadolu’nun en güzel otel yatırımı

Elite World Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik İstanbul Taksim’de ki otel yatırımlarımıza Van’da ki gururumuz Elite World Van’ı hizmete sokarak Doğu Anadolu insanının ve bölgenin kendine özgü bütün güzelliklerini Türkiye ve dünyaya tanıtmak için durmaksızın çalışıyoruz. 60 milyon Dolarlık yatırımla İstanbul Florya’nın en lüks oteli Elit World Business Otel’i Türk turizminin hizmetine açmanın, İstanbul’a gelen ziyaretçilere özel hizmetimizle, konseptimizdeki ayrıcalıklar ile İstanbul’u yaşatacağız. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Otel sayımızı sekiz’e çıkaracağız dedi.

          

İmren Lokum Konak Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Sezer, özlediğiniz değerleri hatırlatıyoruz.

“UNESCO tarafından dünya miras listesinde yer alan Safranbolu’muzda lokum tadında, geleneksel Türk misafirperverliği duygularıyla hatıraları canlandırıyoruz. Sizleri Safranbolu’ya bekliyoruz fahri turizm elçimiz gibi bizlere olan desteğinize çok teşekkür ediyoruz Alper Tekbaş sizi de Safranbolu’lu gibi görüyoruz” diyerek samimi duygularını paylaştı.

        

Erzurum Palandöken Xanadu Snow White Otel Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı muhteşem bir kış sezonu geçirdiklerini, gece ışıklandırılmış pistleriyle Palandöken’i önemli bir marka yapmak için gayret gösterdiklerini, 4 mevsim açık olan otellerine ve Erzurum’a tatilcileri mutlaka beklediklerini Erzurum’un güzelliklerini yaşatacaklarını paylaşırken otel yöneticileri de EMITT Fuarında turizm sektörünü değerlendirdi.

         

Alanya’da Xafira Deluxe Resort & SPA açılıyor

2014 yaz sezonunda açılacak olan otelin Genel Müdürü Hayrettin Beşcanlar Alanya’da tatilin en güzel otel adresi olmak için yola çıktıklarını, çok ciddi bir yatırım ile mimarisinden hizmet anlayışına varana dek her ayrıntıda tatilcinin istekleri doğrultusunda bir oteli Türk turizmine kazandırdıkları için mutlu olduklarını söylerken güvenilir tatil markası misyonu ile yoluna emin adımlarla ilerleyen Tatilstil’in Genel Müdürü Murat Bayındır’a EMITT Turizm Fuarındaki standlarını çok beğendiğini ve iş birlikteliklerinden büyük bir keyif aldıklarını söyledi.

          

Karşılıklı fikir alışverişleri, öneriler, iş birliktelikleri tatil firmalarının patronlarını bir araya getirdi.  Tatilstil İcra Kurulu Başkanı Nadir Uzun ile Otelz.com’dan Bertan Aner fikir alışverişlerinde bulundular.

           

Tatil ve gezi rehberiniz Gezinet

Diyerek 2014 turizm sezonu için hummalı bir çalışmanın içerisinde olan Genel Müdür Yardımcısı Can Özdemir, erken hareket eden tatilcilerin göstermiş oldukları ilgi sonucunda farklı otel, bölge ve ulaşım kampanyalarıyla ilgi odağı olduklarını, yapacakları yeni yatırım faaliyetleriyle de çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.

Setur İç Turizm Müdürü Serhat Günay ise Döviz kurlarında değişiklikler olabileceğini ve bunun rakamlara yansımasıyla otel fiyatlarını etkileyebileceğini, tatilcilerin erken rezervasyon dönemini iyi değerlendirmelerini önerdi.

            

Tatil.com dan tatilcilere EMITT Turizm Fuarına özel İndirim çekleri

Tatil.com Genel Müdürü Serdar Şahin “çok güçlü bir yapıyla, teknolojik yatırımlarla sürekli kendini yenileyen turizm anlayışıyla çok sayıda oteli tatilcilerle buluşturuyoruz, 2014 yaz sezonunda Ege Akdeniz bölgesinde özellikle Marmaris’te yoğun talepler olacaktır” diyerek 20014 turizm sezonunun herkesin umduğunu bulduğu tatilcilerin çok mutlu olacağı bir sezon olmasını temenni etti.

İstanbul’da soğuğun kendisini hissettirdiği 2014’ün ilk ayında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanında 18. EMITT Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda paylaşılan renkli anlar, buluşmalar ve daha fazlasını Atv Avrupa Ekranlarında sizlerle buluşturacak olmanın heyecanı ile tatil tadında kalın.