BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  DÜNYA

Elon Musk canlı yayında esrar ve viski içti o video internete düştü

AMERİKA ve dünya Elon Musk'ın radyo programı sırasında esrar içmesi ile çalkalanıyor. Elon Musk'a sunucu esrar ikram etti ikisi birlikte yayında kafayı çekti. Görüntüler internette hızla yayıldı.

Abone ol

Tesla Motors ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk, konuk olduğu canlı yayında esrar (marihuana) içti. YouTube’dan canlı olarak yayınlanan Joe Rogan Experience adlı programa katılan Tesla CEO’su Elon Musk, kendisine esrar ikram edilince bunu geri çevirmedi.

Elon Musk'un o anlara ilişkin görüntüleri internette izlenme rekoru kırdı. Musk, esrarı içmeye başlamadan önce Rogan'a içmesinin yasal olup olmadığını soruyor. Elon Musk kendisine esrarlı sigara önerilince sunucuya "Bu puro mu?" diye soruyor.

Rogan, Musk'a cevap olarak, "Kesinlikle yasal. Fakat, Şirket hissedarları yüzünden uyuşturucu kullanmayı karşılayamazsın" diyor.

Elon Musk Youtube canlı yayınında marihuana (esrar) içti o görüntüler

Kayıt arasında da viski içtiler

Elon Musk ve sunucunun yayında esrarı çektikten sonra kayık arasında da viski içtikleri ortaya çıktı.

Uyuşturucu iddiasını yalanlamıştı
Elon Musk, Tesla'nın özelleştirileceği hakkında attığı tweet sonrasında uyuşturucu bağımlı olmakla suçlanmış, fakat bu iddiaları kesinlikle yalanlayarak, tweeti attığı sırada hiçbir uyuştutucu maddenin etkisinde olmadığını belirtmişti. New York Times gazetesine röportaj veren Musk, haftada 120 saat çalıştığını ve sakinleştirici aldığını açıklamıştı.

Esrar kullanımı yasal
Programın çekildiği Kaliforniya eyaletinde 2018 yılında yürürlüğe yasa ile keyfi esrar tüketimi yasal hale gelmişti.

Musk, konuk olduğu programda elektirik enerjisi ile çalışan uçaklar, sürdürülebilinir enerji ve yapay zeka konularında açıklamalarda bulundu.

Yayının sonunda Musk'a söylemek istediği son şeyler soruldu. Musk "İnsanlar birbirine daha iyi davranmalı. Kötü olduklarını tam anlamadan kötüymüş gibi davranılmamalı. İnsanları şeytanlaştırmamalı. İnsanlar sandığınızdan daha iyi olabilir" dedi.