BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  MAGAZİN

Ece Seçkin kaç yaşında kiminle evleniyor Çağrı Terlemez kimdir?

Ece Seçkin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve şarkıcı Ece Seçkin kiminle evleniyor, nişanlısı kim soruları magazin basının gündemi. Adeyyo şarkısı ile tanınan Ece Seçkin pilot Çağrı Terlemez ile nişanlandı. 27 yaşındaki Ece Seçkin'in müstakbel eşi Çağrı Terlemez kimdir, kaç yaşında işte detaylar...

Abone ol

Ece Seçkin kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Ece Seçkin kiminle evleniyor, nişanlısı Çağrı Terlemez kimdir soruları magazin basınının gündeminde. Adeyyo şarkısı YouTube'da 150 milyonu aşan ve son şarkısı Dibine Dibine ile müzik listelerinin zirvesinde yer alan Ece Seçkin pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile nişanlandı.Peki kimdir bu pilot Çağrı Terlemez yakından tanıyalım...

Seçkin'in evinde gerçekleşen ve hazırlıkları üç gün boyunca devam eden törende kullanılan tüm güller Güney Afkira’dan özel olarak getirildi. Nişan töreninde yüzükleri Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Örnek takarken, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

27 yaşındaki Ece Seçkin, nişan töreni ile ilgili heyecanını, şu sözlerle dile getirdi:

''Bugün çok heyecanlıyım. Evlilik yolunda ilk adımı atıyorum şu an da. Kendime ve Çağrı'ya mutluluklar diliyorum. Bütün ailem, sevdiklerim yanımda."

"Konser yoğunluğumdan dolayı uzun zaman sonra tüm aileyi burada görmek çok güzel. Her ayın 15'i benim için her zaman uğurlu olmuştur. Her şey hayal ettiğimden daha da güzel oldu.''

EVLİLİK TEKLİFİNİ GÜNEY AFRİKA'DA ALMIŞTI: Ece Seçkin evlilik teklifini Dibine Dibine şarkısının klip çekimi için gittiği Güney Afrika'da almıştı.

ECE SEÇKİN KİMDİR: 12 Eylül 1991 yılında dünyaya gelen Ece Seçkin doğma büyüme İstanbulludur. Türk pop müziği sanatçısı olan Ece Seçkin bu sene çıkardığı Adeyyo şarkısı ile popüler olmuş ve ünlenmiştir.

Müzik kariyerine 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başlayan Ece Seçkin. 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı.

Sekiz yıl boyunca bale ve dans eğitimi alan Ece Seçkin 2006 yılında Levent Arslan’dan şan dersleri almış, 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmıştır.

2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışmış ve Bu Ne Yaa adlı albümünü çıkarmıştır.

Hoşuna mı Gidiyor şarkısı ile Youtube’da 80 milyon izlenen Ece Seçkin son olarak Adeyyo şarkısıyla gündeme gelmiştir

İşte Ece Seçkin'in müzik kariyeri

2012 yılında Bu Ne Yaa albümünü çıkarmıştır
2014 yılında Şok Oldum albümünü çıkarmıştır
2014 yılında Hoşuna mı Gidiyor albümünü çıkarmıştır
2015 yılında Aman Aman albümünü çıkarmıştır