BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06
MEDYA

Ebru Yaşar, Seda Sayan'ın programında giydiği kıyafetle alay konusu oldu

Seda Sayan'ın programına konuk olan Ebru Yaşar'ın giydiği kıyafet pijama takımına benzetildi. Yaşar kıyafetiyle alay konusu oldu.

Show TV ekranlarında Seda Sayan'ın sunduğu programa ünlü şarkıcı Ebru Yaşar katıldı. Evlendikten sonra pahalı kıyafetler ve takılarla olay olan Yaşar, canlı yayın kıyafeti alay konusu oldu.

PİJAMA TAKIMI GİYİP ÇIKMIŞ GİBİYDİ

İkiz bebekleri doğurduktan sonra hemen kilo veren Ebru Yaşar canlı yayına giydiği kıyafetlerle alay konusu oldu. Yaşar'ın kıyafeti pijama takımına benzetildi. İşte Ebru Yaşar'ın o kıyafeti...

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle