BIST 9.634
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.475,89
HABER /  GÜNCEL

e okul VBS sistem girişi teşvik sonucu öğrenme sayfası

Bugün binlerce okulda ilk ders zili çaldı öğrenci ve öğretmenler ders başı yaptı. Veliler ise eğitim yılı boyunca öğrencilerin tüm ders notlarını, devamsızlıklarını online olarak göreceği e okul VBS sistemine giriş nasıl olur ve e okul VBS kaydolma işlemi nasıl sorularının cevaplarını arıyor.

Abone ol

e okul VBS sistemi yani veli bilgilendirme sistemi bugün velilerin gündeminde. 2018-2019 eğitim yılının ilk ders zili bugün çaldı. Milyonlarca öğrenci ve öğretmen ders başı yaptı. veliler ise e okul VBS sistemi nedir, nasıl kaydolunur ve E Okul VBS sisteminden hangi bilgilere ulaşılır sorusunun yanıtını arıyor.

Aynı zamanda bugün e okul sistemi üzerinden özel okul teşvik sonuçları açıklanacak. MEB tarafından açıklanacak teşvik sonuçlarını veliler e okul VBS sistem girişinden öğrenebilecek.

Teşvik sonuçları sorgulama açıklanıyor e okul TC ile özel okul sonuc öğrenme

E-OKUL'A NASIL GİRİLİR: e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne buradan giriş yapabilirsiniz. Açılan sayfaya öğrenci okul numarasıyla giriş yapılmaktadır.

E-OKUL İLE HANGİ SORGULAMALAR YAPILIR: e-Okul sisteminde: öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık işlemleri, sınav bilgileri, TEOG, DPY-B gibi merkezi sınav sistemlerinin başvuru ve tercih işlemleri, takdir, teşekkür, onur gibi belgelerin işlemleri, haftalık ders programları girişleri, e-karne ve duyurular gibi birçok bilgiye bu sistem üzerinden ulaşabilirsiniz.

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ: e-Okul modülünün haricinde, velilerin, öğrenci takiplerini kolaylaştırmak amacıyla açılmış olan e-okul VBS sisteminden: öğrencinin devamsızlıkları, ders programı, davranış notları, sınav tarihleri, duyurular, merkezi sınavların giriş belgeleri ve tercih sonuçları TC kimlik numarası ve okul numarası girildikten sonra takip edilebilir.