BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,55

Duygusal ve dürtüsel davranabiliriz

Zihnimiz duygularımızın etkisinde kalabilir, gizli konular ve sırlarla daha fazla ilgilenebiliriz.

Bugün 24 Eylül Pazar... Güneş günündeyiz...

Akrep burcunda ilerleyen Ay sabah 10:33’de Başak burcundaki Merkür ile uyumlu görünüm yapacak ve ardından boşluğa girecek. Ay gün boyu boşlukta kalacağı için günlük işlerde yavaşlama ve belirsizlikler oluşabilir.

Zihnimiz duygularımızın etkisinde kalabilir, gizli konular ve sırlarla daha fazla ilgilenebiliriz. Ruhsal ve okült kavramlar, psikoterapi, finansal paylaşımlar, cinsellik gibi alanlarda merak ve tutkular öne çıkabilir.

İş, kariyer ve özel yaşamımızda aşırı hırslı, tutkulu ve kıskanç tavırlar sergileyebiliriz. Konuşmalarımızda kullandığımız sözcükler imalı ve iğneleyici olabilir. İlişkilerde sorun yaşamamak için zararlı duygularımızı ve dürtülerimizi kontrol etmeye çalışmalıyız.

Başak burcundaki Mars ve Balık burcundaki Neptün arasındaki karşıt açı bugün kesinleşiyor. Sağlık konularında zaafiyetler oluşabilir. Sinir, sindirim ve bağışıklık sistemi hassaslaşabilir. Alerjiler, zehirlenmeler, su, sıvı ve kimyasallardan gelebilecek zararlara karşı temkinli olmalıyız.

Akşam saatlerinde kendimize yalnız kalabileceğimiz özel zamanlar ayırmak, dinlenmek, iç sesimizi dinleyip, tefekkür etmek çok faydalı olabilir.