BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Duygusal dengemizi korumalıyız

Kişisel güvenliğimiz ve ailevi konularda stres ve baskılar hissetmemiz mümkün.

Bugün 22 Nisan Pazar... Günş günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay güne duygusal ve hassas enerjiler veriyor.

Sabah erken saatlerde Ay Oğlak burcundaki Mars ve Plüton ile karşıt açı yapacak. Akrep burcundaki Jüpiter ise uyumlu bir görünümde olacak. Kişisel güvenliğimiz ve ailevi konularda stres ve baskılar hissetmemiz mümkün. Ruhsal veya bedensel sağlık sorunları da etkisini hissettirebilir.

Günlük işlerde ise hırslı ve kararlı olabiliriz. Maddi manevi beklentilerimizin güçlenmesi bunlara ulaşma çabamımızı da arttırabilir. Çevremizden alabileceğimiz bazı destekler ve iyimser beklentilerle cesaretlenip riskler de alabiliriz. Bu tavırları abartmadan dengelemeye çalışmalıyız.

Yengeç burcundaki Ay 17:57’de Koç burcundaki Uranüs ile dik açı yapacak ve boşluğa girecek. Akşam saatlerine doğru kendimizi daha gergin ve stresli hissetmemiz mümkün. Kontrol dışı beklemediğimiz durumlar da oluşabilir. Duygusal dengemizi korumamız önemli.

Ay 20:08’den itibaren Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak. Değişen dinamiklerle birlikte önümüzdeki iki gün sosyal ilişkiler, aşk, eğlence ve hobilere daha fazla yönelebiliriz.