BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,54

Duygularımızı ifade etmekte zorlanabiliriz.

Kararsız kaldığımız konularda netleşebiliriz. Özellikle ilişkiler, işbirlikleri, kariyer sorumlulukları ve yasal konularda farkındalıklar yaşayabiliriz.

Bugün 16 Ekim Salı... Mars günündeyiz...

Oğlak burcundaki Ay sabah erken saatlerde Plüton ile birleşecek. Ciddi ve kararlı enerjiler bizi görev ve sorumluluklarımıza yöneltebilir. Ruhsal olarak karamsar ve melankolik hissedebiliriz. İhmal edilmiş işler varsa, bunları tekrar programlayabiliriz.

Öğle saatlerinde hırslı ve tutkulu enerjiler duygusal baskı yaratabilir. Duygularımızı ifade etmekte zorlanabiliriz. İlişkilerimizle ilgili geçmiş kavramları sorgulayabilir, tartışabiliriz.

Oğlak burcundaki Ay akşam saatlerinde Terazi burcundaki Güneş ile dik açı yapacak ve ilkdördün fazına ulaşacak. Yeniay döneminde oluşmuş bazı fikirler ve planlar ilk şeklini alıp, işaretlerini verebilir. Kararsız kaldığımız konularda netleşebiliriz. Özellikle ilişkiler, işbirlikleri, kariyer sorumlulukları ve yasal konularda farkındalıklar yaşayabiliriz.

Ay gece Akrep burcundaki Jüpiter ile uyumlu görünümde olacak. İç dünyamıza yönelmek ve tefekkür için gece saatlerini değerlendirebiliriz.