BIST 9.782
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.433,04

Duygularımız kontrol altında

Ciddi ve kararlı enerjiler günlük davranışlarımızı etkileyebilir. Duygularımızı ifade etmekte zorlanabilir, geri planda tutabiliriz.

Bugün 4 Ağustos Cuma... Venüs günündeyiz...

Ay 03:37’de Oğlak burcuna geçecek. Ciddi ve kararlı enerjiler günlük davranışlarımızı etkileyebilir. Duygularımızı ifade etmekte zorlanabilir, geri planda tutabiliriz.

Ay, sabah ve öğle saatlerinde Yengeç burcundaki Venüs ile karşıt açı yapacak.

Özel ilişkilerimizde duygusal ihtiyaçlarımızı karşılamakta zorlanabiliriz. Aile ile iş, kariyer arasında çekişmeler olabilir. Günlük hayatımızda memnuniyetsizlikler ve alınganlıklar artabilir. Özellikle çevremizdeki kadın figürlerle ilişkilerde daha özenli davranmalıyız.

Terazi burcundaki Jüpiter ve Oğlak burcundaki Plüton arasındaki dik açı bugün tekrar kesinleşecek. Kollektif alanda etkisini daha yoğun hissedebileceğimiz bu keskin açı hak, hukuk, adalet, yönetim, hükümet, liderler, kanun ve yasalarla ilgili baskı ve dönüşümleri arttırabilir.

Akşam saatlerinde Ay, Başak burcundaki Merkür ile üçgen açı yapacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabileceğimiz bu saatlerde iş ve özel ilişkilerimizde somut ve pratik sonuçlar alabiliriz.