BIST 9.575
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.472,51

Duygu ve düşüncelerimizi dengeleyebiliriz

Merkür ve Jüpiter arasında etkinleşen üçgen açı iletişim ve sosyal ilişkilerin etkisini arttırıyor.

Bugün 19 Haziran Salı... Mars günündeyiz...

Başak burcunda ilerleyen AY sabah saatlerinde Yengeç burcundaki Merkür ile uyumlu görünümde olacak. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurabileceğimiz bu saatlerde iş ve özel ilişkilerimiz de verimli ilerleyebilir.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Jüpiter ile uyumlu görünüm yaparken, Balık burcundaki Neptün ile karşıt açıda olacak. İyimser ve idealist enerjilerin artacağı bu saatlerde duygularımızı kontrol etmemiz de zorlaşabilir. Bazı hukuksal konular ya da eğitim yaşamımızla ilgili sorumluluklarla ilgilenmemiz gerekebilir. Engel gibi gördüğünüz kavramları aşabilecek güçlü destekler arayabiliriz. Bu konuda bize yardımcı olacak kişiler çevremizde bulunabilir.

Merkür ve Jüpiter arasında etkinleşen üçgen açı iletişim ve sosyal ilişkilerin etkisini arttırıyor. Zihinsel faaliyetler, eğitim, ulaşım, ticaret gibi alanlarda verimli sonuçlar alabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay, Oğlak burcundaki Plüton ile uyumlu görünüm yapacak. Kariyer yaşamımızda kararlarımızı etkileyecek önemli haberler alabilir, konuşmalar yapabiliriz. Bir yandan da kendimizi güçlü ve güvende hissedebileceğiniz yakın ilişkiler önceliğimiz olabilir.